StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вже історія: співак-воїн Козловський показав молоду Могилевську та себе в юності

31 грудня 2023, 10:22
Віталій Козловський привітав себе з важливою річницею, яку не кожному артисту вдається відсвяткувати.
Віталій Козловський
Віталій Козловський в юності - співак показав себе і Могилевську 20 років тому / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський з літа захищає країну від окупантів. У зв'язку з цим музичну кар'єру він зупинив - за винятком рідкісних благодійних виступів артисту про творчість довелося на якийсь час забути.

Проте зовсім викреслювати її зі свого життя Козловський не збирається. Днями він відзначив важливу річницю - 20 років на сцені. На честь цього на своїй сторінці в Instagram Віталій опублікував архівні знімки різних етапів творчого шляху.

На фото підписники артиста також могли побачити музичного продюсера і співачку Наталію Могилевську. З нею Віталій Козловський познайомився на популярному у двохтисячних талант-шоу "Шанс".

відео дня

"Рівно 20 років тому розпочалася моя музична дорога. І саме музика займала головну роль у моєму житті!!! Сьогодні я роблю зовсім не те, що мені подобається. Я ніколи цього не хотів і ніколи не міг подумати, що так усе обернеться… Не лише для мене, а для нас усіх. Зараз мої реалії - не творчість. А терпіння, боротьба і допомога. Дякую долі за всіх і за все. Вірю в краще!" - пише співак-воїн.

Віталій Козловський, Наталія Могилевська
Віталій Козловський в юності - співак показав себе і Могилевську 20 років тому / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво поділився фото з передової. Він зібрав велику суму для українських воїнів, і вирішив передати захисникам допомогу особисто.

Також дружина Віктора Павліка, бізнесвумен і блогерка Катерина Репяхова, показала фото під крапельницею. Вона розповіла про особисту трагедію, яка прийшла в її з артистом дім.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти