StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онука-втікача Ротару захейтили за цинізм під час обстрілів по містах України

31 грудня 2023, 11:19
Опинившись за кордоном, Анатолій Євдокименко ігнорує війну в публічному просторі.
Софія Ротару, Соня Євдокименко, Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко в день масованого ракетного обстрілу цинічно похвалився успіхами у творчості / колаж: Главред, фото : instagram.com/sofiarotaru.official, instagram.com/shmn

Взимку минулого року стало відомо, що музикант Анатолій Євдокименко, онук української співачки Софії Ротару, виїхав з України. На початку повномасштабної війни він намагався втекти, але його з батьком перехопили на кордоні. Друга спроба Євдокименко увінчалася успіхом.

Зараз зірковий спадкоємець осів у Лондоні, де намагається розвивати свою музичну кар'єру. Про Батьківщину і війну Євдокименко не згадує, що дуже злить багатьох - така байдужість здається українцям проявом цинізму.

Наприклад, 29 грудня, коли увага всього світу була прикута до трагічних результатів найбільшого з початку повномасштабної війни ракетного обстрілу з безліччю жертв і руйнувань, Анатолій у своєму блозі в Instagram хвалився творчими успіхами - відомий діджей під час свого виступу в Лондоні виконав його трек. "Цей рік добігає кінця, і 2024 рік виглядає багатообіцяючим", - пише онук Ротару.

відео дня

Українські читачі Євдокименко не розділили його захоплення, і стали активно нагадувати артисту про те, що в його рідній країні війна, і він міг би проявити хоч краплю співчуття жертвам російської агресії. Негативні коментарі з критикою Анатолій рішуче видаляв зі свого блогу.

Раніше шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво поділився фото з передової. Він зібрав велику суму для українських воїнів, і вирішив передати захисникам допомогу особисто.

Також Дружина Віктора Павліка, бізнесвумен і блогерка Катерина Репяхова, показала фото під крапельницею. Вона розповіла про особисту трагедію, яка прийшла в її з артистом дім.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти