StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Секрет щасливого життя Тіни Тернер - останнє інтерв'ю співачки

25 травня 2023, 23:27
Тіна Тернер була сильною і мудрою жінкою, яка зберегла вогонь в очах навіть в останні місяці життя.
Тіна Тернер
В останньому інтерв'ю Тіна Тернер поділилася своїм секретом щасливого життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/tinaturner

Шанувальники все ще не можуть повірити в новину про смерть королеви рок-н-ролу Тіни Тернер, якій вдалося стати легендою за життя. Творчу кар'єру вона закінчила лише в 2021 році.

Трохи більше місяця тому, 17 квітня, 83-річна співачка дала інтерв'ю британському Vogue, яке вважається останнім в її житті. У ньому Тернер розкрила власний секрет щастя.

На її долю випало чимало складнощів: життя з абьюзером, який їй зраджував і намагався зламати кар'єру, аборт, спроба самогубства, смерть двох синів, інсульт, рак кишечника і ниркова недостатність. Тіна подолала все це у своєму впевненому шляху до вершини слави.

Своє життя артистка бачила так: "Що значить добре жити? Моє життя було насиченим, але з багатьма сумними моментами, які я зараз прощаю і намагаюся забути. Можливо, це і є відповідь: продовжувати рухатися вперед, відпустити і прагнути наповнити своє життя любов'ю".

Навіть в останні місяці свого земного життя співачка ні краплі не шкодувала про свій тернистий шлях. На питання журналіста, яку пораду від себе нинішньої вона дала б собі в юності, Тіна Тернер не замислюючись відповіла: "Я б сказала собі залишатися сильною і продовжувати бажати більшого і боротися за все це! Воно прийде, і воно варте того, щоб почекати!"

Дивіться відеорепортаж про яскраве життя неперевершеної Тіни Тернер:

Раніше стало відомо, що італійська супермодель Бьянка Балті заради натхнення своїх дочок повністю видалила молочні залози - таким чином манекенниця вирішила убезпечити себе від раку.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який надбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти