StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вважайте це зізнанням": Лілія Ребрик розповіла про мінуси третьої вагітності

22 січня 2024, 18:31
Ведуча ретельно записала всі плюси того, що скоро стане мамою ще одної дівчинки. На жаль, місце для недоліків теж знайшлося.
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик висловилася про плюси і мінуси третьої вагітності / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка і ведуча Лілія Ребрик уже в березні 2024 року готується втретє стати матір'ю. І чим ближче заповітна дата, тим відвертішою артистка стає зі своїми підписниками.

Так у своєму блозі в Instagram вона написала пост, який сама назвала зізнанням. У ньому Ребрик перерахувала плюси і мінуси третьої вагітності. При цьому вона зазначила, що вже знайомий шлях материнства все одно представляється абсолютно унікальним досвідом.

Так з плюсів ведуча відзначила відсутність токсикозу, поліпшення здоров'я волосся і більш усвідомлений підхід до роботи, який дозволяє їй займатися улюбленою справою і відпочивати стільки, скільки потрібно. "Третя вагітність зовсім інакша. По-своєму особлива. По-своєму бентежна. І, хоч і втретє, але проживаєш все як вперше. Як і в попередні дві, я активно працюю, але не втомлююсь так, як раніше. Бо даю собі вчасно перепочити. ... З плюсів - нарешті не маю токсикозу! Після 6-го місяця лише на третій вагітності мій організм нарешті припинив пручатися. Токсикоз як рукою зняло! Незнайоме для мене прекрасне відчуття. Бо з дівчатами - що з Діаною, що з Поліною щодня всі девʼять місяців токсикозила. ... Ще з плюсів - відросло волосся ! Задачка із зірочкою: зберегти його й після пологів", - пише артистка.

відео дня

Серед мінусів Лілія Ребрик відзначає зайві кілограми і підвищену емоційність - їй важко переживати те, що відбувається в Україні через країну-окупанта. Також вона гостріше реагує на хейт громадськості, особливо в тому, що стосується її третьої вагітності. Варто відзначити, що через останнє вона навіть зробила свій блог закритим.

"Важко переношу обстріли. Це, вважайте, моє зізнання вам. Стресую, боюся заглядати у стрічку новин, плачу, лютую (самі знаєте на кого). ... Настрій - мінливий, емоції зашкалюють. Тут все стабільно. ... Ще з мінусів (ледь не забула) - дуже чутлива стала до хейту. Особливо хейту з теми третьої вагітності. Як відкрию коментарі, то хоч до бабки йди яйцями викочувати", - поскаржилася Ребрик.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик висловилася про плюси і мінуси третьої вагітності / instagram.com/liliia.rebrik

Раніше українська співачка Слава Камінська показала нареченого на романтичному фото і розкрила його ім'я. Її новий обранець став третім чоловіком. З ним вона заручилася навесні 2023 року.

Також Володимир Дантес показав, як з Дашею Кацуріною в баню ходив. Музикант зняв на відео кохану в одному рушнику, поки та розтирала себе скрипучим снігом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти