StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"І нічого не треба": Володимир Дантес показав, як з Дашею Кацуріною в баню ходив

17 січня 2024, 03:03
1008
Пара вирушила досліджувати своє коріння на автентичний хутір.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Володимир Дантес показав відпочинок з Дашею Кацуріною / колаж: Главред, фото: instagram.com/dasha_katsurina, instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, комік і волонтер Володимир Дантес разом зі своєю обраницею, бізнесвумен і дизайнером Дашею Кацуріною, та двома її дітьми провели вікенд у селищі Опішня Полтавської області, де розташувався Старий Хутір. Вони жили в столітньому будинку, спали на печі і насолоджувалися традиційними зимовими розвагами.

У своєму блозі в Instagram артист поділився враженнями від незвичайного відпочинку. "Думав, що буде важко знайти розваги в будинках яким по сто років. Але було дуууже весело.Наче сам опинився в своєму дитинстві, коли дуже морозно, хрумтить сніг, катаєшся з гірки і нічогооооо не треба. ... Зірки на відстані руки, баня, аромат морозу, страви за Енеїдою, занурення у коріння - топ вихідні", - розповів Дантес.

Крім того він показав фото і відео зі своїм невеликим сімейством. Серед іншого співак виклав ролик, як він парився в лазні з Кацуріною.

відео дня

Даша, від шкіри якої варив пар, в шапочці і загорнута в рушник вискочила на мороз і почала натирати снігом обличчя. Володимир за кадром запитав, чи буде вона розтирати і тіло, на що його подруга зі сміхом відповіла, що не хоче, та поспішила назад в тепло.

Даша Кацуріна
Володимир Дантес показав відпочинок з Дашею Кацуріною / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел виходить заміж. Її обранцем став турецький мільярдер, з яким акторка зустрічалася протягом останнього року.

Також травесті-діва Монро розповіла про роман з народним депутатом, який їй, за чутками, приписували. Вона прокоментувала, хто насправді був її улюбленцем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти