StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Щасливі та закохані: Валерій Залужний показав ніжне селфі з дружиною

27 травня 2024, 00:11
2155
Шанувальники "залізного генерала" були в захваті від нового фото.
Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний з дружиною - Залужний показав, який він та дружина мають вигляд зараз / колаж: Главред, фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Колишній головнокомандувач ЗСУ, посол України у Великій Британії Валерій Залужний уже понад 20 років перебуває у стосунках зі своєю дружиною Оленою. Вона супроводжувала "залізного генерала" в найскладніші часи, а він завжди знаходить час, щоб продемонструвати свої ніжні почуття до неї.

Так нещодавно на сторінці військового у Facebook з'явилося зворушливе селфі подружжя Залужних. На фото пара привітно посміхається в камеру.

Знімок Залужний прокоментував лише емодзі у вигляді двох рук, складених у формі серця - просто і без зайвих слів зізнався дружині в коханні.

відео дня

У коментарях підписники колишнього головнокомандувача обсипали Валерія та Олену Залужних компліментами - вони були раді побачити їх разом та щасливими: "Разом! Счасливі наскільки то зараз можливо на фоні всесвітнього лиха", "Прекрасні! Як приємно бачити ваші посмішки", "Нехай Господь благословляє та береже вас", "Які ж ви гарні! Бережіть себе", "Щастя й невичерпної любові Вашій родині".

Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний з дружиною - Залужний показав, як він та дружина виглядають зараз / facebook.com/vzaluzhnyi

Хто такий Валерій Залужний?

Вале́рій Фе́дорович Залу́жний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область) — український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування "Північ" (2019—2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України — перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу — перший заступник командувача військ Оперативного командування "Захід" (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009—2012).

23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time, а у жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Останні зіркові новини:

Раніше чоловік ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної, бізнесмен і військовослужбовець Тимур Хромаєв, на тлі чуток про розлучення звернувся до зіркової дружини.

Також український співак Артем Пивоваров натякнув на таємне одруження - останніми місяцями артист став дедалі частіше говорити про своє особисте життя, яке раніше довго приховував.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти