StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З Пугачовою разом: стало відомо, що сталося з Тамарою Гвердцителі

8 квітня 2024, 17:02
Тамара Гвердцителі після смерті мами зникла з громадськості, але продовжує спілкуватися з друзями з РФ, які не підтримали терористичну владу Кремля.
Алла Пугачова, Тамара Гвердцителі
Тамара Гвердцителі продовжує спілкуватися з Пугачовою/ колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/ , instagram.com/gverdtsiteli_official/

Відома грузинська співачка Тамара Гвердцителі після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну так і не приїжджала в країну-окупанта через свою категоричну позицію. Також зірка перенесла велике потрясіння - у неї померла мама.

Жителі країни-окупанта, звісно ж, назвали Тамару зрадницею на ряду разом із Пугачовою. Друг зірки стиліст Джордж Ровалс розповів для росЗМІ, чим зараз займається співачка.

відео дня

"Зараз у нашому шоу-бізнесі незрозуміло, хто співає, як співає. Тамарі це не подобається теж. Вона нікуди не йшла. У неї просто був момент жалоби. Тамара ніколи нічого поганого не говорить про Росію. Лайма Вайкуле запевняє, що годувала весь СРСР. А Тамара прекрасно знає, що завдяки Росії вона відбулася і стала знаменитою. Росія - це її простір. Тамара дуже вдячна. Ми з нею в цей день згадували й Аллочку Пугачову. Вона сказала, що надішле їй смс-повідомлення, привітає з прийдешнім ювілеєм. Гвердцителі друзів не забуває", - сказав Ровалс.

Але як би Джордж не розповідав, що Гвердцителі любить Росію, але вона так жодного разу і не виступала для російської аудиторії, а концертну діяльність продовжує в інших країнах.

Хто така Тамара Гвердцителі?

Тамара Гвердцителі - радянська, грузинська та російська співачка, піаністка, композиторка. Походить зі стародавнього грузинського дворянського роду Гвердцителі (по лінії батька). Випустила 17 музичних альбомів. Виконує пісні грузинською, російською, французькою, італійською, іспанською, англійською, івритом, українською, вірменською, німецькою мовами. Була одним із чотирьох наставників четвертого сезону шоу "Голос країни" (2014).

Тамара Гвердцителі - останні новини за темою

Зазначимо, у 2022 році Тамара Гвердцителі покинула РФ у зв'язку з війною в Україні . Артистка скасувала концерти і перебралася до Грузії. Вона була дуже стримана у своїх коментарях про від'їзд: вона віддала належне країні-окупанту Росії, в якій прожила тридцять років, проте підкреслила, що для неї "почуття батьківщини є найвищим".

А також раніше Тамара Гвердцителі вирушила в тур по США. Росіяни жахнулися від такої новини і зажадали позбавити російського громадянства співачку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти