StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Росіяни влаштували скандал: співачка Тамара Гвердцителі перервала мовчання через війну

25 квітня 2023, 20:41
Росіяни прийшли в жах від такої новини і зажадали позбавити російського громадянства Гвердцителі.
Тамара Гвердцителі
Тамара Гвердцителі / instagram / gverdtsiteli_official/

Народна артистка Росії Тамара Гвердцителі перервала мовчання через війну, яку розв'язала Росія в Україні, і вирішила відправитися в тур по США.

Як повідомляє Mash, співачка відразу після початку війни Росії в Україні скасувала виступи і поїхала з країни-агресора оголосивши "творче мовчання".

Однак через рік Гвердцителі анонсувала тур на літо по восьми американським містам. Вартість квитків коливається від 75 до 125 доларів. Також артистка оголосила ціни на корпоративи — від 50 тисяч євро, не включаючи райдер і трансфер.

Росіяни прийшли в жах від такої новини і зажадали позбавити російського громадянства Гвердцителі. Відповідне звернення до СК і Генпрокуратури відправила громадська організація "Батьки Росії".

Російське громадянство грузинка Гвердцителі отримала ще в 2000 році, але росіяни просять його анулювати, а також позбавити артистку можливості заробляти в Росії.

Дивіться відео про те, як в Росії накинулися на Аллу Пугачову.

Раніше повідомлялося, що російська актриса і затята прихильниця путінського ладу Яна Поплавська, відома за роллю Червоної шапочки в дитячому фільмі часів СРСР, висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів. Вона заявила, нібито Пугачова співатиме "у будинку престарілих".

Також глава Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти