StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російська мова не зникне через війну: Ступка потрапив у негарний скандал

28 квітня 2023, 14:45оновлено 28 квітня 2023, 22:19
7906
Дмитро Ступка знову потрапив у скандал, пов'язаний з країною-терористом Росією. Не вперше.
Дмитро Ступка
Дмитро Ступка / Instagram

Український актор Дмитро Ступка і правнук легендарного актора Богдана Ступки, потрапив у черговий скандал.

Як відомо, актор проживає в США і на своїй сторінці в Instagram він поділився фотографією своєї дочки, яку привітав з Днем народження. Він також супроводив фото піснею, яка і стала тригером для українців, які вже 14 місяців живуть у стані постійної війни з Росією.

Так, актор додав пісню "Тебе ніжно грубо", яку виконує група з Азербайджану. До речі, мало того, що пісня була виконана російською мовою, виконавці пісні приїжджали з концертами в окупований Крим. Пізніше, правда, Ступка замінив трек на композицію українського виконавця Макса Барських і пісню "Буде весна".

відео дня
Скріншот зі сторінки Дмитра Ступки
Скріншот зі сторінки Instagram Дмитра Ступки

Підписники Ступки обурилися його вчинком і стали писати відповідні коментарі. Коментарі до попереднього посту встигло заскринити видання "Оглядач".

Коментарі до посту Ступки
Коментарі до посту Ступки / Instagram

"Та що ви причепилися до пісень. Як то кажуть, на смак і колір. Ця група не російська. А якщо ви вважаєте, що в результаті зникне російську мову, то ви помиляєтеся. Багато наших воїнів і захисників говорять російською мовою. І що тепер? Їх тепер за це не поважати?"- відбивався артист.

Коментарі до посту Ступки
Коментарі до посту Ступки / Instagram

Нагадаємо, раніше користувачі вже обурювалися через позицію українського актора, а також через те, що він веде спокійне мирне життя в Майямі.

Ступка виглядав абсолютно задоволеним життям. Тим часом, йому в коментарі стали писати незадоволені українці, яких ображає дозвільне життя артиста під час такої важкої ситуації в Україні. "Та це він в Бахмут їде волонтерити", "Дідусь би тобою пишався. Про облік військовий тих, хто закордоном, чув?",- пишуть йому в коментарях.

Ще раніше він заявляв, що переконаний, що далеко не всі росіяни хочуть війни проти України, але багато хто боїться відкрито виступати проти путінського режиму. "Там не всі хворі на голову. Мені здається, не можна всіх порівнювати. Тому що є люди, які співчувають, підтримують Україну і взагалі, якби могли, отримали б українське громадянство і переїхали жити до нас. Я не вважаю, що всі вони погані, тому що це не так", - заявив Ступка-молодший в інтерв'ю.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти