StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російському фігуристу Костомарову стало гірше

18 січня 2023, 14:07
Подейкують, що фігурист продовжував тренуватися, незважаючи на те, що захворів на грип.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Фото Известия

Російський кіноактор Юрій Батурин, який народився в Кіровоградській області і жив у Дніпропетровську, розповів про стан російського фігуриста Романа Костомарова, який кілька днів перебуває у важкому стані в реанімації.

За словами зрадника, фігуристу Костомарову стало гірше. "Костомаров, кажуть, в даний час не дуже хороший за станом здоров'я, у нього дуже сильні погіршення. Просто я трохи знаю про це. Дай Бог йому здоров'я. Знайомий з ним особисто, живемо в одному районі. Він спортсмен, думаю, що вибереться", — пояснив Батурин.

Нагадаємо, тиждень тому стало відомо, що російський фігурист Роман Костомаров серйозно хворий. Він досі перебуває в реанімації на апараті ЕКМО. Колеги вважають, що в своєму стані він частково винен сам.

відео дня

За словами олімпійської чемпіонки з ковзанярського спорту Світлани Журової, спортсмен захворів невипадково.

Вона заявила, що він брав участь у новорічних шоу, які проходили в тому числі і на відкритому повітрі. Журова вважає, що у Костомарова був грип, а він тільки погіршив своє самопочуття. Через поведінку спортсмена додалося ще й ускладнення у вигляді запалення легенів.

Раніше також зрадник Батурин розпустив соплі на одному з головних російських телеканалів. Актор поскаржився, що через те, що його вважають зрадником, з ним навіть не розмовляють. Тому він звернувся до мами і тата через телебачення. З дивовижною впертістю на межі зі слабоумством він заявив, що його батьки просто зобов'язані змінити свої переконання. На чому базується його переконання Батурин, щоправда, так і не розповів.

"Мам, я тебе дуже люблю. Я про тебе думаю кожен день, про тебе, про тата. У мене фотографії там є. Я дивлюся їх часто. Мамо, Все Буде Добре, не хвилюйся. Ти ще приїдеш до Москви з батьком, ми ще погуляємо, і я приїду на Україну, привезу свого сина, покажу йому всі ті місця, де я в дитинстві бігав босоніж. Тату, на тебе одна надія. Я знаю, як мама буде реагувати на все і як вона реагує. Але ти ж знаєш, про що я думаю і що я говорю, і що я роблю і для чого. Ти людина, на яку я хотів би бути схожою", - ковтаючи фальшиві, лицемірні сльози, каже Батурин.

Нагадаємо раніше стало відомо, що російський актор Дмитро Харатьян заробляє на розпалюванні ненависті співгромадян до українського народу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти