StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тиждень лежить в комі: у Росії не можуть врятувати відомого фігуриста

16 січня 2023, 22:46
Дружина 45-річного фігуриста Костомарова вперше з моменту госпіталізації розповіла, який стан чоловіка.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Соцмережі

Тиждень тому стало відомо, що російський фігурист Роман Костомаров серйозно хворий. Він досі перебуває в реанімації на апараті ЕКМО. Колеги вважають, що в своєму стані він частково винен сам.

За словами олімпійської чемпіонки з ковзанярського спорту Світлани Журової, спортсмен захворів невипадково.

Вона заявила, що він брав участь у новорічних шоу, які проходили в тому числі і на відкритому повітрі. Журова вважає, що у Костомарова був грип, а він тільки погіршив своє самопочуття. Через поведінку спортсмена додалося ще й ускладнення у вигляді запалення легенів.

Костомаров спочатку виступав на закритих ковзанках, а потім — на відкритих.

"Якщо ти давно не катаєшся на відкритому повітрі, не тренуєш весь свій організм, то, звичайно, ти від цього відвикаєш, і для організму це шок", - заявила Журова росЗМІ.

Що кажуть рідні про Костомарова

Дружина 45-річного фігуриста Костомарова і мати його двох дітей, спортсменка Оксана Домніна вперше з моменту госпіталізації чоловіка розповіла, який, за її даними, на даний момент стан чоловіка.

"Роман поки в тому ж стані", - сказала Домніна.

Хто такий Роман Костомаров

Роман Костомаров - російський фігурист, який виступав у танцях на льоду з Тетяною Навкою. У парі з нею він став олімпійським чемпіоном 2006 року. Також є дворазовим чемпіоном світу, триразовим чемпіоном Європи. Учасник російського шоу Льодовиковий період. Катався з українською ведучою Регіною Тодоренко.

В якому стані Костомаров

Роман Костомаров був госпіталізований в клініку в ніч на 10 січня з пневмонією. Лікарі негайно помістили спортсмена в реанімацію.

До ранку 11 січня Роману Костомарову стало гірше, він був перевезений до Комунарки.

Вже майже тиждень спортсмен знаходиться в комі, він підключений до апаратів ШВЛ і ЕКМО. Лікарі не роблять поки ніяких прогнозів.

Повідомлялося, що у Костомарова почали синіти ноги.

Костомаров підтримав війну в Україні

Костомаров

Після початку повномасштабної війни Росії проти України 45-річний Костомаров лицемірно заявив, що країна-терорист ніколи ні на кого не нападала.

"Так довго терпіти західний вплив на всю ситуацію в усьому світі, а зараз з Україною в своїх інтересах - це утопія! Росія - не терпила! Росія ніколи нікого не чіпала і не нападала!",- написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Санкції проти Костомарова

Костомаров потрапив до списку санкцій Верховної Ради. 7 січня відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти