StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російського актора запідозрили в підтримці України

16 лютого 2024, 17:36оновлено 16 лютого, 19:37
720
Російські громадські працівники угледіли підтримку України.
Хазанова хочуть скасувати в РФ
Хазанова хочуть скасувати в РФ / Колаж Главред, фото Pixabay, Utro.ru

Російську прокуратуру і слідчий комітет просять скасувати концерт російського актора і гумориста Геннадія Хазанова в Москві.

За інформацією російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, таких заходів було вжито через те, що артист нібито виголосив "образливу промову про патріотизм і за дискредитацію окупаційних ЗС РФ".

Як пишуть пропагандисти, звернення на актора театру і кіно написали громадські працівники з руху "Ветерани Росії". Вони заявили, що артист покинув країну після початку військового нападу Росії на Україну, а потім записав ролик, де назвав любов до батьківщини почуттям, притаманним рабам. "Значить: приховано підтримує збройні сили України", - пише канал.

відео дня

Тому активісти зажадали не пускати в терористичну Росію Хазанова і в терміновому порядку перевірити його слова на "дискредитацію російської армії".

До слова, сьогодні у Хазанова має відбутися виступ у театрі, однак якщо правоохоронці знайдуть порушення, то захід може зірватися.

аніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес показав кумедний діалог із крихіткою-сином Даші Кацуріної про маму - дитяча безпосередність дворічного Івана розчулила Мережу.

Також зірка "Кіборгів", відомий актор В'ячеслав Довженко, вперше після розлучення розповів про новий роман. Артист розкрив подробиці особистого життя з обраницею.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти