StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Росіяни рвуть і метають: брати Меладзе вперше показали свою громадянську позицію

29 серпня 2024, 08:06
271207
Росіяни не задоволені, що брати Меладзе сфотографувалися з Єгором Бортником.
Валерий Меладзе, Константин Меладзе
Брати Меладзе потрапили в неприємності / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic/

Днями в Юрмалі відбувся концерт російського співака Валерія Меладзе, на якому був присутній і його брат композитор Костянтин Меладзе. Зазначимо, музиканти воліють мовчати про страшне терористичне вторгнення РФ в Україну.

У мережі з'явилося фото, на якому брати Меладзе позують разом із солістом гурту "Бі-2" Єгором Бортником, якого визнали іноагентом у країні-терористі РФ через його висловлювання про росіян.

відео дня

Як заявив російський громадський діяч Вадим Манукян пропагандистським росЗМІ, Меладзе знищили свою кар'єру в РФ остаточно.

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісняр і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочої поп-групи ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і композитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь як наставник, продюсер і композитор у різноманітних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" тощо.

"Фото зі зрадником - вираження своєї громадянської позиції. Костя раніше мовчав, він виявився мудрішим за молодшого брата. Валерій уже висловився сповна в Дубаї", - видав путініст.

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Український шоу-бізнес - останні новини

Раніше фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною, бізнесмен Олексій Тригубенко, вперше показав "секретну" маму свого єдиного сина, яку він приховує вже понад два роки.

Також Святослав Вакарчук заспівав для українських воїнів у незвичайному дуеті - пісню з репертуару Океану Ельзи він виконав разом із футболістом Андрієм Шевченком.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти