Ревізор виявив, що дітям готували зіпсоване м'ясо в дитячому центрі

18 серпня 2020, 19:03
На ревізії Запоріжжя Юлія Панкова і команда Ревізора викрила недбалість кухаря, яка могла бути фатальною для дітей.
Ревізор
Ревізор / Прес-служба

В останньому випуску Ревізора в Запоріжжі ведуча програми, яку показує Новий канал, Юлія Панкова навідалася в розважальний центр Smile park, що в Запоріжжі. Як тільки дівчина переступила поріг кухні закладу, всі кухарі втекли. Але це аж ніяк не завадило телеведучій провести ревізію, хоч і насторожило.

"Мені важливо було перевірити умови в яких тут готують страви для дітей, – пояснює ведуча. – Адже в цьому закладі часто святкують дитячі дні народження".

Засмальцьовані витяжки, брудні миски та ємності із інгредієнтами.

"В холодильнику стояли продукти без стікерів, – каже Юля. – Але ні, замітила одненький. Уявляєте, на ньому дата була вказана двомісячної давності. А ще на полиці стояло відро із зіпсованим курячим філе. М'ясо плавало в маринаді, яке мало перебити кислуватий запах".читайте такожТаргани та брудні пивні вежі: Ревізор наскочив з перевіркою у найвідоміший паб Запоріжжя

Посеред ревізії на своє робоче місце повернувся кухар Артур. Хлопець хамовито говорив з Юлею та відмовлявся давати коментарі щодо ситуації на кухні.

"Сказав, що говорити не хоче, і приступив до нарізання сиру, – розповідає ведуча. – Артур готував без рукавичок. На його руках було багато порізів. З деяких виднілась кров. На жаль, така безвідповідальність кухара може загрожувати здоров’ю маленьких відвідувачів закладу".

Працівники не показали Юлі своїх медичних книжок. І вона не може бути впевнено, що аніматори, які контактують з дітьми – здорові.

Ревізор 11 сезон 5 випуск - відео дивитися онлайн 17-08-2020:

Після виявлених порушень Ревізор не рекомендує Smile park українською!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти