StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вирішив через суд домогтися": у РФ хочуть позбавити Лайму Вайкуле останнього

20 вересня 2024, 12:17
174
Лайму Вайкуле хочуть позбавити заробітків у РФ.
Лайма Вайкуле
На Лайму Вайкуле подали до суду / колаж: Главред, фото: instagram.com/laima_vaikule_official/?hl=uk

Російський бізнесмен Шираз Мамедов хоче через суд позбавити латвійську співачку Лайму Вайкуле, яка публічно підтримує Україну в битві з країною-окупантом РФ, частки в російській компанії, від якої вона отримує прибуток.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Мамедов і Вайкуле на початку 2000-х створили спільну компанію LaimaLux Group, російський філіал якої ТОВ "Лайма-люкс рус" займається салонами краси і продажем косметики, меблів та інших аксесуарів.

відео дня

"Відомо, що Вайкуле належало 49% компанії, а Мамедову - 51%. У 2022 році виконавиця хіта "Вернисаж" передала свою частку Мамедову. Водночас зареєстрована в Латвії компанія Laimalukss SIA продовжує значиться в списку засновників, тому бізнесмен вирішив через суд домогтися виключення іноземної організації з числа учасників товариства. При цьому ТОВ "Лайма-люкс рус" зацікавилися громадські працівники. Ще 2023 року вони звернули увагу, що середній річний виторг компанії становить 300-400 млн рублів, проте чистий прибуток не перевищує кількох тисяч рублів", - написали ЗМІ.

Росіяни не залишають у спокої Лайму Вайкуле
Росіяни не залишають у спокої Лайму Вайкуле / фото: скрін t.me/mash/

Хто така Лайма Вайкуле?

Лайма Вайкуле - латвійська співачка й актриса. У серпні 2018 року, під час гастролей в Одесі, Вайкуле сказала, що не поїде виступати до Криму, який би гонорар їй не запропонували. Пізніше в ефірі телеканала Россия-1 співачка пояснила, що готова відвідати півострів тільки після зняття санкцій.
У лютому 2022 року виступила із засудженням вторгнення Росії в Україну

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли, а висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

А також alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти