StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Раша, гудбай: Вєрка Сердючка виконала свою фірмову пісню для Лайми Вайкуле

31 липня 2023, 16:27
Яскравий виступ Сердючки з якоїсь причини розсердив жителів країни-агресора.
Вєрка Сердючка, Лайма Вайкуле, Андрій Данилко
Вєрка Сердючка заспівала "Раша, гудбай" на фестивалі Лайми Вайкуле / колаж: Главред, фото: instagram.com/v_serduchka

Пісня "Dancing Lasha Tumbai" Вєрки Сердючки злить жителів країни-окупанта з 2007 року, коли артистка вперше виступила з нею на сцені Євробачення. Тоді команді Андрія Данилка довелося виправдовуватися, що в приспіві треку немає слів: "Раша, гудбай!"

Під час повномасштабної війни в Україні ця фраза стала однією з візитівок Сердючки, яку вона з великим задоволенням співає зі світових сцен. Днями Вєрка з Мамою та своїм шоу-балетом взяла участь у фестивалі Laima Rendezvous Jurmala.

Організатор фестивалю, латвійська співачка Лайма Вайкуле, засуджує війну в Україні та підтримує наш народ. Тому заперечувати тому, щоб Вєрка заспівала свою "Dancing Lasha Tumbai", як слід, не стала. Більш того, відео, де Сердючка вигукує "Раша, гудбай!" зі сцени концерт-холу Дзінтарі, з'явилося на офіційній сторінці фестивалю в Instagram.

Відео швидко розлетілося по мережі, і викликало масу обурення серед населення країни-агресора. Втім, доброзичливій атмосфері єднання, яка панувала на фестивалі, це не завадило.

Дивіться відео, як Вєрка Сердючка та інші артисти виступають на фестивалі Лайми Вайкуле:

Раніше Лайма Вайкуле розкрила подробиці особливих стосунків із Софією Ротару - вона спростувала чутки про те, що між ними є конфлікт, через який Софія Михайлівна не бажає контактувати.

Також Андрій Данилко відверто висловився про долю Максима Галкіна в країні-агресорі. Музикант зазначив, що комік зараз став в рф ворогом, таким же, яким вважають і його самого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти