StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

П`ятірняшки з Одеси: де вони і як виглядають

28 липня 2023, 10:45оновлено 28 липня 2023, 11:48
27310
Про одеських п'ятірняшек знає практично кожен українець. Що з ними зараз, розбирався Главред.
Одеські пятерняшки вже ходять в школу
Одеські пятерняшки вже ходять в школу / Колаж Главред, фото Instagram / odessafiver

Кілька років тому Україну буквально сколихнула історія однієї сім'ї. Через два роки після першої дитини, у пари з Одеси народилися єдині в Україні п'ятірняшки - троє хлопчиків і дві дівчинки.

Так відразу, Оксана Кобелецька стала мамою-героїнею, володаркою щастя в шестикратному розмірі.

відео дня
Відмінна Одеська сімейка
Відмінна одеська сімейка / Instagram / odessafiver

Тим часом, поява на світ малюків була не простою. Чоловік Оксани, Сергій Семенов, кинув багатодітну маму практично відразу. Він також прославився тим, що відмовився визнавати дітей своїми, фактично підло і боягузливо втікши від відповідальності, писало ТСН.

Одеські пятерняшки і їх старша сестра Аліса
Одеські пятерняшки і їх старша сестра Аліса / Iinstagam / odessafiver

Єдиною людиною, хто підтримав Оксану в її непростому материнстві, стала її мама. Так, беручи участь в одному з українських шоу, мама Оксани показувала свою рутину. Як готує, фасує продукти, наскільки налагоджена система побуту в їх квартирі. Сама ж бабуся шістьох онуків зізнавалася, що їм довелося пройти через величезні труднощі.

Коли малюки були зовсім крихітними, вони багато хворіли, один за іншим. Старшій дівчинці не діставалося уваги. І Оксана, і її мама "працювали" на знос, намагаючись вижити зі своїми дітьми.

Оксана зі своєю мамою самостійно ростить шістьох дітей
Оксана зі своєю мамою самостійно ростить шістьох дітей / Instagram / odessafiver

"Озираючись назад, можу сказати, що стало легше. У ті хвилини (в пологовому будинку - авт.) я навіть не уявляла, що мене чекає. Переживала за їхнє життя, здоров'я, навіть не можу передати, скільки всього тоді було різних страхів і побоювань. Коли всі діти народилися живими і стабільними. Коли вони дихали, коли почали їсти. Коли виписали з реанімації, коли поступово почали набирати вагу все краще і краще. Коли виписали з лікарні, коли всі з новим і новим обстеженням знімали діагнози, властиві глибоко недоношеним. Підняли голови, поповзли, сіли, піднялися, вилізли зуби, пішли і нарешті побігли. Почали розмовляти, звуки, слова, пропозиції! Попливли, стали на самокат і на велосипед. І це все помножити на 5", - ділилася вона недавно своїми емоціями на сторінці в Instagram.

П'ятеро новонароджених дітей
П'ятеро новонароджених дітей / Instagram / odessafiver

Після народження п'ятірняшок, Оксана отримала в подарунок від держави і міста шестикімнатну квартиру і мікроавтобус, на якому возила синів і дочок в дитсадок.

Зараз Оксана веде свій блог в Instagram і заробляє на цьому. Після початку повномасштабного вторгнення терористичної Росії в Україну, Оксана з дітьми перебралася до Португалії.

Оксана також розповідала у своєму блозі, що відправляє своїх 5-річок в португальську школу. Вона тоді додавала, що мріє про те, щоб в Україні скоріше закінчилася війна і діти пішли в свій український дитячий сад.

Пятерняшки з Одеси живуть в Португалії
Пятерняшки з Одеси живуть в Португалії / Instagram / odessafiver

Нагадаємо, раніше українська актриса і зірка комедійного шоу Олена Кравець, яка рідко ділиться моментами зі свого особистого життя, показала фото своїх молодших дітей-двійнят.

Раніше також українська співачка Камалія, яка нещодавно повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком - пакистанським мільйонером, одягла короткі шорти і вирушила на прогулянку зі своїми дітьми-двійнятами.

Главред також повідомляв, що діти-двійнята артистки Алли Пугачової навчаються в елітній школі в Тель-Авіві. Більш того, після її закінчення, діти зможуть вступити в будь-який ВУЗ США і Європи, так як дипломи цієї школи приймаються в цих країнах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти