StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережу потрапили фото елітної школи, в яку ходять двійнята Пугачової і Галкіна

22 квітня 2023, 15:53оновлено 24 квітня 2023, 13:24
Диплом елітної школи буде котируватися у ВУЗах Великобританії і США.
Максим Галкін з дітьми
Максим Галкін з дітьми / Instagram

Життя російської співачки Алли Пугачової не дає спокою "хорошим росіянам". Вони не втомлюються писати про те, що робить, куди ходить, що їсть і чим займається співачка і її сім'я.

Не залишаються без уваги і діти Пугачової і Галкіна - двійнята Ліза і Гаррі. Так, за інформацією телеграм-каналу "Не Малахов", діти артистки навчаються в елітній школі в Тель-Авіві. Більш того, після її закінчення, діти зможуть вступити в будь-який ВУЗ США і Європи, так як дипломи цієї школи приймаються в цих країнах.

"Елітна приватна школа the King Solomon School, розташована на півночі від Тель-Авіва, була створена чотири роки тому В'ячеславом Мірілашвілі - колишнім співвласником "ВКонтакте" і наймолодшим доларовим мільярдером терористичної Росії", - повідомляє канал.

відео дня

Крім того, відомо, що плата за навчання в ній становить 6 тисяч шекелів на місяць на одну дитину (60 тисяч гривень). У класі не більше 15 дітей; дошка, до якої підключається iPad; щоденні уроки англійської; серед учнів — діти політиків і бізнесменів. Випускники школи отримують диплом міжнародного бакалаврату, з яким можна вступати в будь-які університети світу, в тому числі до вузів Великобританії і США.

Нагадаємо, раніше путініст Філіп Кіркоров, головний павич російської естради, який перекроїв себе до невпізнання, несподівано вирішив відповісти гумористу Максиму Галкіну, який на відміну від Філі не підтримав військовий напад Росії на Україну.

Зокрема, Кіркоров відреагував на жарт Галкіна щодо своїх дивних нарядів в ефірі програми "Ти не повіриш!" на пропагандистському каналі НТВ.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитору і "путініста" Іллі Рєзніка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти