StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Григорія Решетніка розповіла про швидку появу дівчинки в їхній родині

27 липня 2023, 14:49
Христина Решетнік поділилася потаємними думками про вагітність і материнство.
Григорій і Христина Решетник з дітьми
Христина Решетнік розповіла про їх з Григорієм плани на четверту дитину / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Дружина українського ведучого Григорія Решетника Христина заінтригувала шанувальників анонсом швидкого поповнення в їх багатодітній родині. Ще в 2010 році, коли пара тільки одружилася, у своєму першому сімейному інтерв'ю вони заявили, що хочуть чотирьох дітей.

Зараз Решетніки виховують трьох синів - Івана (2013 р.н.), Дмитра (2017 р. н.) та Олександра (2020 р. н.). На своїй сторінці в Instagram Христина розповіла, що всі троє були запланованими і бажаними дітьми, і зупинятися на досягнутому вони з Григорієм не планують.

Дружина ведучого з великою ностальгією поділилася своїми вагітними фото, і на хвилі цього настрою запропонувала фанатам відповісти на їхні запитання про материнство. Цю ініціативу з ентузіазмом підтримали.

відео дня

Так Христина Решетнік зізналася, що четверта дитина в їхній родині вже ближче, ніж здається: на питання "Коли за дівчинкою?". вона відповіла, що скоро.

Ймовірно, сім'я Решетніків не обмежиться біологічними дітьми - раніше вони висловлювали думку про те, що хотіли б усиновити дитину, яка втратила батьків під час війни.

Христина Решетник
Христина Решетнік розповіла про їх з Григорієм плани на четверту дитину / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про колишню Арсена Мірзояна - артистка розповіла, чи вважає себе розлучницею після того, як музикант пішов до неї від першої сім'ї.

Також телеведучий Андрій Бідняков вперше показав свого 9-ти місячного сина - довгий час вони були в розлуці через виїзд дружини шоумена за кордон у зв'язку з повномасштабною війною в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти