StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністку-вигнанницю Івлєєву зацькували прямо на концерті

23 лютого 2024, 17:11
Настя Івлєєва вперше після "голої" вечірки вийшла в люди, але отримала хвилю хейту.
Настя Івлєєва
Настя Івлєєва вперше вийшла в люди після скандалу / колаж: Главред, фото: instagram.com/nastyaivleeva/

Скандальна блогерка терористичної РФ Настя Івлєєва довгий час не виходила на зв'язок. Стало відомо, що вона відвідала концерт Донецького репера ОМ, але жителі країни на болотах не оцінили цього.

Раніше Івлєєву кликали на різні заходи, проте після скандальної вечірки вона стала персоною нон грата скрізь. Вся її публічна діяльність повністю зупинена.

"Сила в справах! Діма, дякую за концерт", - написала Настя у своїх соцмережах під роликом з виступом ОМ.

відео дня

Як виявилося, сам репер не знав про те, що Івлєєва перебувала в залі, зі сцени любитель Путіна сказав:

"Яка образа, коли ось типу Івлєєвої приїжджають в Донецьк, щоб відбілити свою честь. Донбас не пральна машина, прокиньтеся!"

Незабаром, коли артисту повідомили, що Настя була на його концерті, він зізнався, що в будь-якому випадку сказав би те ж саме. За даними росЗМІ, після заяви ОМ блогерка відразу ж покинула зал.

Додамо, навіть громадські діячі в Донецьку виступили проти приїзду Насті Івлєєвої в так звану ДНР, їх відеозвернення в своєму телеграм-каналі розмістив пропагандистський військовий кореспондент Андрій Руденко.

"Ми хотіли б порекомендувати не планувати надалі відвідування ДНР. У вас було 10 років для того, щоб зробити цей візит. Але з відомих всім причин вам необхідно відбілити свою репутацію і відвідати нас саме зараз. Відповідально вам заявляємо, що "ДНР" (террористическая организация. - ред.) — це не пральня, де будь-який безчесний честь маргінал не може користуватися ситуацією і відвідувати з якимись жалюгідними подачками зону бойових дій", — заявили Івлєєвій.

Додамо, Настю Івлєєву хотіли посадити в терористичній РФ на п'ять років за несплату податків в особливо великому розмірі.

Також на Івлєєву подавали позов на 10 млн доларів, щоб покарати її за "голу" вечірку, на якій було багато російських зірок.

Читайте більше про Івлєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти