StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путініст Лепс похвалився, що вже заплатив гроші за підбитий Leopard

5 липня 2023, 16:31
582
Співак-путініст Лепс похвалився, що вже заплатив 1 млн рублів російському окупанту, який нібито знищив німецький танк Leopard.
Лепс, танк
Лепс похвалився тим, що вже заплатив премію окупантам / ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Скандально відомий артист-путініст (і зірка російського шансону) Григорій Лепс похвалився, що вже заплатив винагороду в розмірі 1 млн рублів російському окупанту, який нібито знищив німецький танк Leopard в Луганській області. Про це сам Лепс написав у своєму Telegram-каналі.

Нібито все це зробив окупант на прізвисько "Веном". Своє обличчя і справжнє ім'я зі званням він, природно, вирішив приховати. Боєць швидко показав пачку купюр і подякував усім ініціаторам "акції".

"Я - військовослужбовець спеціального підрозділу Міністерства оборони, позивний "Веном". Зараз отримав один мільйон рублів від народного артиста Росії Григорія Лепса за знищений танк Leopard", — побахвалився окупант.

відео дня

Лепс не теж втримався від хвастощів.

"Я відповів за свої слова", - написав він.

Що заявили Басков і Лепс

Днями путіністи Микола Басков і Григой Лепс відзначилися заявою. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тисячі грн) за кожен підбитий танк Leopard.

Басков повідомив, що поки ніяких виплат не було, і вони планують реалізовувати їх через Міноборони разом з "Російською медіагрупою". За словами Баскова, до цієї "благородної ініціативи" долучаться й інші російські виконавці.

Раніше стало відомо, що поки країна-агресор відправляє "земних" чоловіків на фронт, син міністра оборони РФ Шойгу будує музичну кар'єру в образі "солодкого хлопчика", і відпочиває на дорогих курортах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти