StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Можемо сказати на емоціях": Решетнік вперше висловився про розлучення з жінкою

17 грудня 2023, 22:44
Ведучий "Холостяків" Григорій Решетнік завжди з величезним благоговінням розповідав про свою сім'ю.
Григорій Решетник з дружиною Христиною
Григорій Решетнік прокоментував можливість розлучення з дружиною Христиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Український ведучий, найбільш відомий за романтичними реаліті-шоу "Холостяк" і "Холостячка", Григорій Решетнік є зразковим сім'янином. Його союзу з дружиною Христиною вже 13 років, і ні в кого не виникає сумнівів в тому, що в їхній родині панує ідилія.

Проте недавно шоумен висловився про можливість розставання з дружиною. Таку ситуацію він прокоментував в інтерв'ю для Слави Дьоміна.

Так Решетнік зазначив, що йому складно навіть уявити ситуацію, яка може спонукати його розлучитися з дружиною. Та й уявляти насправді він не бажає - Христина для нього ідеал жінки, з якою він не хоче розлучатися ні за яких умов.

відео дня

"Ми можемо, коли сваримось, сказати щось на емоціях, але я забороняю собі, творчій людині, далі візуалізувати. Мабуть, наодинці, кожна людина моделює своє життя в різних ситуаціях. Але складно уявити. Ти живеш в щасливій родині, з прекрасними дітьми і ти переміщуючись у своїй фантазії в іншу реальність, ти ж залишаєшся духовно тут, в цьому щасті. Я їй казав, і завжди кажу, Бог, коли розподіляв якості для жінки, то він орієнтувався на якості моєї дружини. Це не пафосні слова. Я не знайду кращих. І не шукаю", - каже Григорій.

Що ж стосується думок Христини на цей рахунок, то тут ведучий жартома зазначив, що може дружина з часом і вирішить з ним розпрощатися: "Звичайно, ми дорослі люди. Ростуть діти. Христина Дмитрівна, як я кажу, скаже мені допобачення-телебачення".

Раніше українська співачка Анна Трінчер повідомила, що вона і блогер Олександр Волошин не змогли подати документи на розлучення, про яке оголосила в кінці листопада, і розкрила безглузду причину.

Також Інна Мірошниченко розповіла, чому сумнівалася у стосунках з чоловіком. Блогерка виклала коротку історію про те, як зароджувалися її почуття до ведучого Тімура Мірошниченка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти