StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Просто дайте йому простір" : Дружина Брюса Вілліса звернулася до мисливців за ексклюзивами

5 березня 2023, 12:08
Емма Хемінг розповіла, з чим стикаються ті, хто доглядає за хворими з деменцією, та сказала пару "ласкавих" папараці.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Емма Хемінг попросила папараці залишити хворого Брюса Вілліса в спокої / ua.depositphotos.com

67-річний американський актор Брюс Вілліс бореться з лобно-скроневою деменцією, через наслідки якої він був змушений залишити акторську кар'єру.

Незважаючи на те, що хвороба доставляє Міцному горішку масу дискомфорту, він намагається продовжувати жити повним життям, в чому з великим задоволенням йому допомагають його близькі. Так, досить часто Вілліс стає легкою здобиччю папараці, які пильно стежать за змінами в житті відомого актора.

Саме до них на своїй сторінці в Instagram звернулася Емма Хемінг, дружина Вілліса, яка допомагає йому справлятися з хворобою, і також працює над підвищенням обізнаності громадськості про людей з деменцією та їх потреби. Жінка дуже делікатно розповіла про те, що її чоловік потребує супроводу, якщо виходить на вулицю, а окрики від папараці, нехай навіть і доброзичливі, погано впливають на стан Брюса.

відео дня

Хемінг зазначила, що вона прекрасно розуміє: знімати знаменитостей і добувати ексклюзиви - робота папараці, і вона не просить їх про те, щоб вони відстали від її сім'ї та хворого чоловіка. А лише просить бути їх трохи м'якше і залишати для Вілліса трохи більше простору для комфортного існування.

"Якщо ви доглядаєте за людиною з деменцією, ви знаєте, наскільки важко і нервово може бути просто вивести його в світ і безпечно рухатися, навіть просто, щоб випити чашечку кави. Я бачу заголовки та відео мого чоловіка, який п'є каву з кількома друзями, які допомагали йому. Це стосується фотографів та операторів, які намагаються отримати ці ексклюзиви мого чоловіка - просто дайте йому простір. Я знаю, що це ваша робота, але дайте йому простір. Будь ласка, не кричіть на мого чоловіка, не питайте його, як у нього справи чи щось інше. Не кричіть йому. Просто дозвольте родині або тому, хто поруч з ним, безпечно доставити його з точки А В точку В", - говорить Емма Хемінг.

Зазначимо, що у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте невиліковна хвороба (афазія) не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Проте близькі актора роблять все, щоб Вілліс жив повним життям всупереч діагнозу. Приміром, раніше середня дочка голлівудського актора поділилася фото, на яких видно, як зараз виглядає Вілліс. На фотографіях, які дівчина назвала "Уроки високої драми" Таллула і Брюс позують, обнявшись. Тато і дочка щиро посміхаються та корчать смішні пики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти