StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Брюса Вілліса показала, як актор переживає деменцію

2 березня 2023, 19:17
Емма Хемінг поділилася свіжим відео з Міцним горішком, на якому він грайливо посміхається.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Емма Хемінг показала, як виглядає Брюс Вілліс зараз / ua.depositphotos.com

Останні кілька років для 67-річного американського актора Брюса Вілліса були не найкращими - йому довелося завершити кар'єру в кіно через незворотні порушення, які відбуваються в його головному мозку.

І хоч лобно-скронева деменція, яку діагностували йому в лютому, прогресує, його вірна супутниця - дружина Емма Хемінг, продовжує тримати його шанувальників в курсі стану Міцного горішка.

Так нещодавно на своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала коротенький ролик, на якому Брюс читає про неї заголовок в US Weekly. Хемінг запитала у чоловіка, що він думає з цього приводу, А Вілліс відповів, що він без розуму від своєї дружини.

відео дня

На додаток до всього Емма Хемінг зазначила, що актор - її найбільший шанувальник. І вона все ще закохана в нього. Жінці вистачає енергії підтримувати хворого чоловіка, і ретельно, по крихтах створювати хроніку їх спільного життя.

Брюс Вілліс
Емма Хемінг показала, як виглядає Брюс Вілліс зараз / instagram.com/emmahemingwillis

Зазначимо, що у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте невиліковна хвороба (афазія) не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Проте близькі актора роблять все, щоб Вілліс жив повним життям всупереч діагнозу. Приміром, раніше середня дочка голлівудського актора поділилася фото, на яких видно, як зараз виглядає Вілліс. На фотографіях, які дівчина назвала "Уроки високої драми" Таллула і Брюс позують, обнявшись. Тато і донька щиро посміхаються та корчать смішні пики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти