StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Принц Гаррі став перед українцем на коліна

13 вересня 2023, 14:13
Принц Гаррі не залишився осторонь від української трагедії, яку влаштувала Росія.
принц Гаррі, Меган Маркл
Принц Гаррі повідомив, що його дружина приєднається до нього / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Засновник особливих змагань Invictus Games 2023 ("Ігри нескорених") принц Гаррі висловив свлою підтримку українській команді і зворушив, напевно, весь світ своїм вчинком.

Зокрема, за інформацією західних ЗМІ, принц Гаррі опустився на коліно перед українським вболівальником змагань, який втратив ногу через напад російських окупантів на Україну.

Коли Гаррі йшов по трибуні, його погляд привернув чоловік на інвалідному візку, який сидів і тримав у руках прапор України. Принц підійшов до нього, потиснув вболівальнику руку і опустився на одне коліно, висловивши таким чином свою підтримку.

відео дня
1694603712-9989.png
Принц Гаррі висловив свою повагу українським воїнам / Скріншот відео

Він також зробив спільне фото з ним. Гаррі був не єдиним, хто аплодував стоячи. Приїзд збірної України підняв глядачів на ноги.

Гаррі також виділив одного члена команди, українську парамедика і волонтера Тайру, яка побувала в полоні у росіян, і героя серіалу Harry's Heart of Invictus Netflix.

До речі, цікаво, що Гаррі на змаганнях був один, без своєї дружини Меган Маркл.Тим часом він все ж анонсував її присутність, але трохи пізніше.

Нагадаємо, раніше український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська здивувала шанувальників новою зачіскою. Всі звикли бачити її з короткими світлим волоссям, але цього разу вона здивувала навіть себе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти