"Приїжджає до мене додому": путініст Кіркоров зробив зізнання на всю РФ

17 жовтня 2024, 22:20
279
Кіркоров заінтригував своїм новим захопленням.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров розповів про нове захоплення / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Коротко:

  • У Кіркорова з'явився мотиватор
  • Путініст навчився стріляти і займається спортом

Російський співак Філіп Кіркоров, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, розповів, що у нього є якийсь мотиватор.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, невідомий чоловік приїжджає до путініста додому, але що саме він там робить ніхто не знає.

відео дня

Також любитель диктатора Путіна зізнався, що навчився стріляти і займається спортом, щоб підтримувати форму, якої домігся за допомогою пластичного хірурга.

"Мені це неважко, тому що до мене додому прекрасний мотиватор періодично приїжджає. Я тепер і стріляти навчився", - розповіла путініст Кіркоров.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Раніше путініст Кіркоров зганьбився перед дочкою Ані Лорак на вечірці, присвяченій Дню народження дівчинки. Філіп був запрошений на свято, оскільки є хрещеним Софії.

Також Примадонн влаштував розбірки на зйомках нового кліпу. Причина невдоволення Кіркорова здивувала навіть його колегу, який буквально сторопів через дріб'язковість співака.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти