StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Президентська елегантність: Зеленська в трендовому луці відвідала переселенців

12 січня 2024, 02:02
Перша леді України виглядала дуже по-домашньому, коли прийшла в гості до багатодітної сім'ї.
Олена Зеленська
Олена Зеленська примірила неформальний образ в стилі кежуал / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Днями Олена Зеленська відвідала Черкащину з вкрай приємною місією - вручити багатодітній родині Сомових, яка рятувалася втечею від окупації з Берислава, Херсонська область, ключі від їх нового будинку. У рамках проєкту "Адреса дитинства" від фундації першої леді України Жанна та Олександр, а також 8 їхніх прийомних дітей, нарешті знайшли дім.

Разом з Сомовими Зеленська оглянула їх нове житло. Вона поспілкувалася з родиною, яка залишила колишнє життя в Бериславі, а тепер намагається почати все з нуля.

Так як візит першої леді був неформальним і дружнім, вона не стала одягати костюм і туфлі-човники, які вже стали невід'ємними елементами її образу для різних зустрічей і відряджень.

відео дня

Олена Зеленська відвідала Сомових в темних джинсах, сіро-блакитному світшоті і білій стьобаній жилетці. Волосся вона зібрала в злегка недбалий пучок на потилиці, макіяж робити не стала. На знімках, які з'явилися на каналі першої леді в Telegram, вона щиро посміхається, і, схоже, дуже рада розділити з Сомовими їх щастя.

Олена Зеленська
Олена Зеленська примірила неформальний образ в стилі кежуал / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раніше пропагандисти країни-окупанта зганьбилися фейком про Олену Зеленську та її шопінг в магазині Cartier, на який вона нібито витратила космічну суму грошей.

Також перша леді України поділилася своїм "егоїстичним" бажанням щодо Володимира Зеленського, яке виникло у неї під час повномасштабної війни в країні.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти