StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прекрасна та смертельно небезпечна: як зараз виглядає головна героїня серіалу "Її звали Нікіта"

19 лютого 2023, 15:03
За 26 років Пета Вільсон сильно змінилася - шпигунськи пристрасті навколо тієї самої "Нікіти" вже давно вляглися.
Піта Вілсон, її звали Микита
Пета Вільсон в серіалі "Її звали Нікіта" / imdb.com

У 1990 році на екрани вийшов фільм французького режисера Люка Бессона "Її звали Нікіта" про прекрасну але смертельно небезпечну дівчину-вбивцю. Через 7 років в Канаді був знятий однойменний серіал за мотивами фільму.

Історія пригод карколомної блондинки з незвичайним ім'ям і нескінченно довгими ногами, яка стала смертельною зброєю в руках секретної контртерористичної організації Перший відділ, була тепло зустрінута телеглядачами, і тривала цілих 5 сезонів - з 1997 по 2001 роки.

Примітно, що головна героїня серіалу - австралійська акторка Пета Вільсон, на проби йти зовсім не планувала. В юності вона активно займалася спортом і працювала моделлю в Австралії та Європі. У 1991 році вона перебралася в Лос-Анджелес, де отримувала акторську освіту, та перебивалася дрібними ролями.

відео дня

Піти на проби на роль Нікіти актрису умовив її агент - Вільсон забігла туди перед від'їздом до Нью-Йорка, де планувала продовжити освіту. Однак режисери, побачивши австралійську красуню, віддали їй перевагу серед 200 інших кандидаток. З тих пір Пета стала Нікітою - оперативним співробітником першого відділу, який відчайдушно бореться за те, щоб зберегти в собі людські якості.

За еволюцією Нікіти і розвитком її відносин з Майклом, який спершу був наставником, а потім другом і коханцем головної героїні, стежила багатомільйонна аудиторія. Однак у 2000 році, після 4 сезону серіал раптово закрили. Це обурило армію фанатів настільки, що вони скооперувалися в організацію, яка відстояла серіал ще на один, п'ятий і останній сезон серіалу.

Піта Вілсон, її звали Микита
Пета Вільсон в серіалі "Її звали Нікіта" / imdb.com

Через рік після "Нікіти" Пета Вільсон зіграла роль вампірки Міни Харкер у фільмі "Ліга видатних джентльменів" (2002). На гребені успіху цих двох проєктів, акторка стала зніматися в популярних глянцевих журналах (People, Maxim, Playboy та ін.) і відвідувати різні ток-шоу. Також Вільсон була власницею власного бренду сонцезахисних окулярів - головного аксесуара Нікіти (пізніше відійшла від справ) та лінії нижньої білизни.

Зараз Петі Вільсон 52 роки. Вона розлучена і має 21-річного сина Марлоу. Акторка час від часу з'являється на екранах: її остання роль - у серіалі 2022 року Багряне озеро.

Піта Вілсон зараз
Як виглядає Пета Вільсон зараз / instagram.com/iampetawilson

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти