StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Святкую, як хочу: українці влаштували шикарну вечірку в Куршевелі і "тусили" разом з росіянами

12 січня 2023, 12:31оновлено 12 січня 2023, 15:35
Гламурна вечірка, вартістю 20 тисяч євро, пройшла за кошти українців, які плювати хотіли на війну.
Святкую, як хочу: українці влаштували шикарну вечірку в Куршевелі і 'тусили' разом з росіянами
Карина Жосан / Соцмережі

В Україні розгорівся скандал через гучну вечірку в Куршевелі, де смітили грошима "Міс Україна Всесвіт 2018" Карина Жосан, її чоловік Сергій Ошеровський, який перебуває в розшуку МВС, а також підприємець Дмитро Величко зі своєю дружиною Аліною Варакутою.

Так, перебуваючи у Франції, українці закотили справжню мажорну вечірку в одному з найдорожчих ресторанів курорту, яку за різними даними оцінили в 20 тисяч євро. Ще раз: українці під час війни влаштовують дорогу вечірку, не соромлячись публікують її фото в соціальних мережах, і, в цілому, показують своє байдуже ставлення до українців і війні.

Святкую, як хочу: українці влаштували шикарну вечірку в Куршевелі і 'тусили' разом з росіянами

Як з'ясувалося, це було святкування дня народження Аліни Варакути, яка і запостила скандальні кадри в Instagram.

Також там перебував її чоловік, підприємець Дмитро Величко (відомий також як "Святоха"). Тим часом Аліна Варакута висловилася з приводу заходу в Instagram. Вона заявила, що має право святкувати так, як їй хочеться.

"Люди, думайте, будь ласка, головою, перед тим, як писати мені образи. Я маю право святкувати свій день народження там і так, як я хочу", - написала вона.

Святкую, як хочу: українці влаштували шикарну вечірку в Куршевелі і 'тусили' разом з росіянами

На вечірці також "випадково" опинилася російська телеведуча Анна Міхєєва і компаньйон Ксенії Собчак по рекламному бізнесу Юлія Прудько. Під час вечірки, де Жосан в натуральних хутрах носила український прапор під пісню "Вова, е..шь їх б..ь", Росіянки опинилися в "незручній" ситуації і стали виправдовуватися у себе на батьківщині.

Святкую, як хочу: українці влаштували шикарну вечірку в Куршевелі і 'тусили' разом з росіянами
6 пляшок "кристала" дійсно Легендарні, адже їх вартість становить близько 70 тисяч гривень

"Міхєєва стверджує, що опинилася на тусі з українським прапором і шампанським по 1000 євро за пляшку випадково. Мовляв, вона і Прудько вбралися у все рожеве. Їх і покликали. А чо такова? - дивується Аллочка",-наголошується в Telegram-каналі "не Малахов".

Ця вечірка також не пройшла повз російську пропагандистку Ксенію Собчак. "Куршавель, розкішний ресторан Багатель, великий стіл людей, що говорять українською. І винос шести пляшок кристала з українським прапором під пісеньку про "Вова,...". Думала, що це чергове вкидання, не повірила. А ні. Сама переконалася. І від цієї картини "свята" на найдорожчому курорті. Запитала навіть у офіціанта, скільки коштує організувати такий ось винос з прапором. Сказали, 20 тисяч євро... Багато хто з українців - призовного віку... Цікаво, звичайно, що святкують ці патріоти", - висловила цінну думку Собча, яка кинула власних будівельників на кілька мільйонів.

Нагадаємо, раніше Собчак висловитися щодо цькування Газманова і Меладзе, які зганьбилися на одній і тій же вечірці в Дубаї, але з різних приводів: один з головних пропутінських підспівувачів Газманов, який в РФ оспівує геноцид українців на пропагандистських концертах, свою позицію щодо війни в Україні чужим людям озвучувати посоромився, Меладзе - тихесенько відповів на вітання "Слава Україні", після чого довго вибачався в соціальних мережах.

Собчак вирішила підтримати і закоренілого путініста, і співака-"голуба миру". Між тим сама журналістка називає війну в Україні ганебним словом "спецоперація", яка, на її думку, триватиме ще мінімум рік.

Раніше балеруна з Херсона, зрадника України і путінського посіпака Сергія Полуніна "скасували" в престижних театрах зі світовим ім'ям через його продажну позицію щодо війни в Україні.

Також стало відомо, що Латиська співачка Лайма Вайкуле, на знак протесту проти військової політики РФ і війни в Україні, вирішила відмовитися від російської мови.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти