"Позорище, фальш, лицемірство": Волочкова накинулася на колишнього через весілля

15 вересня 2020, 18:48
Російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що її зранку турбують журналісти щодо весілля батька її дочки Ігоря Вдовіна.
Анастасія Волочоква
Анастасія Волочоква / Instagram

Анастасія Волочкова оголосила про те, що їй абсолютно все одно на весілля свого колишнього і батька своєї дочки Ігоря Вдовіна, але тим не менш, накинулася на нього зі звинуваченнями щодо 3 мільйонів доларів та інших гріхів.

Анастасія Волочоква написала великий пост в Instagram з приводу весілля колишнього чоловіка Ігоря Вдовіна.

"Дорогі друзі. Ну що відбувається?! Прокидаюся вранці з коханою людиною від дзвінків журналістів. Подумала, що щось сталося. А питання з приводу майбутнього весілля "мого колишнього чоловіка", з яким я офіційно не була розписана. Цей Альфонс є батьком моєї дочки, у якої моє прізвище. Це єдине, що мене пов'язує з цією людиною. "ВЕСІЛЛЯ АЛЬФОНСА". Совет да любовь! Але я причому в цій ситуації? Це чергове святкування його, включаючи моє з ним розкішне весілля, організоване на відняті у мене обманним шляхом гроші 13 років тому. (3 мільйони доларів, на які він живе і утримує всі свої сім'ї)", - заявила Волочкова.

відео дня

Анастасія Волочокова пояснила, що за її версією, чоловік брав у неї великі суми грошей у борг, а потім їх так і не повернув. На її думку він перетворився на бізнесмена за рахунок її грошей і імені, А тепер на все життя залишився "колишнім Волочкової".читайте такожКоролева і Тарзан пригрозили судом за історію з пограбуванням і "коханками"

"Можу сказати правду, як є. З перших днів нашого знайомства мій "колишній чоловік" постійно брав у мене в борг величезні суми грошей (від 600 тисяч доларів до мільйона). На них він і жив. Ставши батьком моєї дочки він пішов далі і взяв 3 млн доларів, які не повернув досі. Більше того. Відразу з мильної бульбашки (про що мене попереджала його колишня дружина) він перетворився на "бізнесмена" за рахунок піару на моєму імені, про що дуже мене тоді просив, з'являючись зі мною в екранах ТБ і на обкладинках таблоїдів. (Тоді йому дуже це було вигідно). Після нашого весілля у цієї людини були інші дружини. Дивно, що через 16 років він на все життя залишається "колишнім чоловіком Анастасії Волочкової".

Також Волочкова поскаржилася - чому ЗМІ не звертаються до його інших колишніх дружин, а все йде тільки до неї.

"Мене бентежить той факт, що у Альфонса гряде весілля, а Коментарі просять у мене. Чому не дзвонять його офіційним дружинам? З якими він розлучався з причини, що вони не давали йому грошей. Мене не цікавить життя людини, що вчинила з матір'ю його дитини підло і нелюдяно. Чому не беруть коментарі у молодят? Або без прив'язки до мого імені вони нікому не цікаві? Мабуть так. Це ж позорище якесь, вибачте. Моє весілля було найрозкішнішим. На мої ж гроші. Про дату мого наступного весілля я повідомлю вам особисто. А це позорище, фальш, лицемірство і дешеву гру я коментувати не стану. Я готую новий спектакль і повністю занурена в роботу по 6 годин на день. І щаслива в любові і в творчому процесі. Справжніх вам благ!",- прокоментувала балерина.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова вийшла заміж за Ігоря Вдовіна в 2007 році. Виявилося, що церемонія була фіктивною, і офіційно шлюб визнали недійсним. Стверджувалося, що відносини між ними залишилися дружніми, але Волочкова стверджує, що чоловік "позичив" у неї велику суму грошей, яку так і не повернув, і публічно не відгукується про нього позитивно.

З 2005 року Анастасія Волочкова ростить дочку Аріадну від Ігоря Вдовіна , але з чуток, останнім часом вона живе з батьком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти