StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Позитив розповів, як вмовляє Потапа повернутися в Україну

29 липня 2022, 23:50
За словами виконавця, Потап не розуміє, що до чого, і як жити в Україні.
Потап
Потапа вмовляють повернутися в Україну / instagram.com/realpotap/

Український співак і автор Позитив у програмі" Слава+ " розповів, як вмовляє свого друга продюсера повернутися в Україну.

За його словами, справа тут не тільки в Потапе, а у всіх, хто опинився за кордоном до війни. "Можу сказати, коли я з ними розмовляю, я розумію, що їм дуже складно розуміти що вони і як вони. Вони не бачили ракет цих, вони не бачили, що тут дійсно відбувається. Вони поки не були в тих містах, де ми були", - сказав Позитив.

Як відомо, Потап і його дружина Настя Каменських виїхали за кілька днів до початку військового вторгнення Росії в Україну.

відео дня

читайте такожПідкинула на вентилятор: невгамовна Настя Приходько "наїхала" на Потапа, Влада Яму і Монатіка

Позитив вважає, що Потапу все ж варто повернутися в Україну.

"Я не єдиний його друг, який йому про це говорить. Дуже багато, з ким я спілкуюся, з людьми, які тут, звичайно, кожен йому говорить. Але, мені здається, що дуже складно йому, мабуть, сприймати це все і розуміти, як він повернеться, що воно буде... Я дуже хочу, щоб він повернувся, заїхав і просто показав свою любов, яку він показує там... так само і Настя... щоб вони, все ж, це зробили. Я знаю, що він піклується про дуже багатьох інших сім'ях і навіть наших співробітників, які були тут, на студії", - прокоментував Позитив.

Нагадаємо, 24-річна дочка продюсерки Ірини Горової і падчерка Потапа Наталія Горова слідом за мамою повернулася до рідного Києва. Зараз дівчина з насолодою заново знайомиться з улюбленим містом, яке не відвідувала з початку війни.

Горова на своїй сторінці в Instagram вже написала кілька зізнань у ніжній і трепетній любові до Києва, але не перестає засипати фанатів знімками з прогулянок вулицями столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти