StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап з Іспанії розповів, за якої умови готовий захищати Україну на фронті

22 жовтня 2023, 12:27
Під час спілкування із шанувальниками Потапенко натякнув, що рятувати його немає потреби.
Потап
Потап розповів, коли та чому піде на фронт / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Олексія 'Потапа' Потапенко , який до початку повномасштабної війни входив у плеяду найвпливовіших зірок українського шоу-бізнесу, після 24 лютого почали хейтити, бо на той момент він перебував за кордоном, і в Україну не поспішав повертатися. Своє рішення він мотивував тим, що за межами країни може зібрати більше коштів на користь наших захисників та мирних українців, які постраждали від агресії країни-окупанта.

Пізніше Потап все ж таки повернувся в Україну, але тема його виїздів досі залишається дуже чутливою для суспільства. Так днями артиста помітили у варшавському аеропорту - він із Настею Каменських прямував до Мадриду.

Тоді шоумен розповів на своїй сторінці в Instagram , що виїжджає не надовго, і вже незабаром повернеться до "рідних облич". У коментарях під цим постом розбушувалися неабиякі пристрасті.

відео дня

Хтось засуджував Потапа за черговий від'їзд, хтось хвалив за стійкість і витримку, з якими він справляється з таким хейтом на свою адресу. Одна з підписниць запропонувала підписати петицію, щоб музиканта не відправляли на фронт. "Підпишемо петицію щоб Потапа не відправляли на фронт, бо він нам всім потрібен в тилу! Нехай працює сам, як співак, та продюсує інших! Всі повинні бути "на своїх місцях", - пише прихильниця.

Самому Потапенку її пропозиція виявилася не до душі. Він зазначив, що готовий захищати країну зі зброєю в руках, якщо його покличуть. "Ніяких петицій, призивають - йду, я українець, чоловік, це обов’язок, а поки я роблю, що вмію найкраще", - заявив Потап.

Потап
Потап розповів, коли та чому піде на фронт / instagram.com/realpotap

Раніше близький друг і колишній колега шоумена Олексій Positiff назвав ім'я жінки, яка зіпсувала його стосунки з Потапом , які почали поступово розвалюватися ще з часів ковіду.

Також у серпні Потапенко представив нову пісню про війну . Вона вийшла менш провокаційною порівняно з його треком про волонтерів, і була присвячена новому поколінню українців.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти