StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після втечі з РФ: онук Пугачової засвітився разом із батьком-путіністом Пресняковим

26 березня 2024, 17:28
Наталія Подольська привітала з днем народження свекра і показала їхнє спільне фото з Нікітою Пресняковим.
Наталія Подольська, Володимир Пресняков, Микита Пресняков
Наталія Подольська показала фото з Нікітою Пресняковим / колаж: Главред, фото: t.me/natpodolskaya, instagram.com/npresnyakov/

Російська співачка Наталія Подольська, дружина Володимира Преснякова, який підтримує криваве вторгнення РФ в Україну, привітала свого свекра з днем народження.

Сьогодні Володимир Пресняков-старший святкує 78-річчя. На своїй сторінці в соцмережах Подольська опублікувала кілька знімків і написала:

"Дорогий наш Петрович, наш тато! З днем народження. Бажаю тільки хороших новин, богатирського здоров'я, гарного футболу і окриляючої музики! У нашій родині саме ви відповідаєте за найсмішніші історії та почуття гумору з серйозним обличчям (мій улюблений варіант). Живучи з вашим сином майже 20 років можу сказати, що це передається у спадок. Сподіваюся й онукам дістанеться. Ми вас дуже любимо, ніжний, трепетний і турботливий татусь і дідусь! З вашим днем".

відео дня

Пресняков-старший святкує день народження
Пресняков-старший святкує день народження / фото: скрін instagram.com/nataliapodolskaya/

Зазначимо, що на одному з опублікованих знімків був і Нікіта Пресняков - син Володимира від шлюбу з Христиною Орбакайте. Як відомо, Нікіта покинув країну-окупанта РФ і поїхав жити в США. Мабуть, фотографію було зроблено раніше.

Хто такий Микита Пресняков?

Микита Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Володимир Пресняков - останні новини по темі

Нагадаємо, виступаючи на концерті в Москві Володимир Пресняков оголосив, що всі зібрані цього дня кошти підуть на підтримку російських окупантів, які воюють в Україні.

А також Володимир Пресняков зізнався, що його присутності в житті сина Нікіти Преснякова було недостатньо. Після розлучення Нікіта залишився жити з мамою, яка теж регулярно їздила по гастролях.

Читайте більше про Преснякова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти