StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Positiff показав свою лису маківку та позбувся фірмової борідки

13 серпня 2023, 21:28оновлено 22 серпня 2023, 15:07
Завгородній після скандалу з жіночою депіляцією продемонстрував, як сам досягає "10/10".
Positiff, Позитив, Олексій Завгородній
Positiff гладко виголив голову і обличчя / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff

Український співак Positiff (Олексій Завгородній) потрапив в скандал, коли на шоу Володимира Остапчука "Мекнув - питайте" разом з Богданом Буше взяв участь в обговоренні волосся на тілі жінки. Чоловіки разом прийшли до висновку, що потенційна партнерка для них не може бути "10 з 10", якщо вона не робить депіляцію.

У мережі таку об'єктивізацію жінки та її тіла сприйняли негативно. Знаменитості і прості дівчата стали демонструвати свої "недосконалості", і таким чином нагадували світу, що не зовнішність або стандарти краси, навіяні суспільством, визначають красу та цінність людини.

На хейт, який на нього обрушився через некоректні висловлювання, Завгородній відреагував виправдувальним роликом. Тепер же на його сторінці в Instagram з'явилося іронічне фото, яким він, ймовірно, хотів довести, що він - 10/10.

відео дня

На селфі в дзеркалі Позитив в перукарській накидці позує з чисто поголеним обличчям і поголеною головою. Шанувальникам він запропонував вирішити, чи відповідає він тепер "стандарту", встановленому ним, Буше та Остапчуком.

Positiff, Позитив, Олексій Завгородній
Positiff гладко виголив голову і обличчя / instagram.com/positiff

Раньше бандуристка Kruть вперше показала моторошні шрами після нещасного випадку, який стався з нею в дитинстві. Артистка пройшла довгий шлях до прийняття себе і свого тіла.

Також акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес показала свою засмагу в мікрокупальнику від українського бренду. Білосніжне бікіні стало пікантною родзинкою її пляжного образу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти