StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бандуристка Kruть вперше показала моторошні шрами після нещасного випадку

9 серпня 2023, 12:53
472
Популярна артистка Марина Круть поділилася своєю історією довгого шляху до любові до себе.
Кгіть
Kruть показала наслідки сильних опіків на тілі / колаж: Главред, фото: instagram.com/bandura_krut

Українська співачка, бандуристка учасниця Національного відбору на Євробачення у 2022 та 2023 роках, Kruть (справжнє ім'я - Марина Круть) поділилася з шанувальниками історією про те, як нещасний випадок навчив її любити себе.

Артистка на своїй сторінці в Instagram вперше показала широкій аудиторії свої стегна, вкриті шрамами. Вона розповіла, що у віці восьми років перекинула на себе окріп. З опіками 3-4 ступеня дівчинка пролежала в лікарні 4 місяці.

Довгі роки Круть сильно комплексувала через свою травму, яка залишила сліди на її тілі. "Я не відкривала свої шрами до 18 років. Я в прямому сенсі не показувала їх НІКОМУ. Мені здавалось, що МЕНЕ НіХТО НЕ ПОЛЮБИТЬ ТАКОЮ. Я не вийду заміж. Я не народжу дітей. Мені здавалось, що люди будуть тикати пальцями на мої шрами, якщо побачать. В близькості я просила завжди вимикати світло. Я не купалась на громадських пляжах. Потім у мене з‘явився ще й целюліт, та розтяжки на стегнах від гормонального збою в 16. Я не могла дивитись на себе", - згадує вона.

відео дня

Згодом бандуристка прийшла до висновку, що прийняття себе з усіма вадами і достоїнствами - і є справжня любов до себе. Ні спроби приховати своє "я" для того, щоб сподобатися іншим, ні самобичування не роблять людину щастлвою.

"Зовнішня краса може бути виключно елементом турботи і любові до себе.Тоді я зрозуміла, що щоби я із собою не робила і як би не намагалась сподобатись комусь. Любити і бути зі мною мене все одно будуть за інше. Точно не за зовнішнє. І ніхто ніколи мені не сказав, що мої шрами некрасиві. Вони красиві. Вони унікальні. Вони частина мене, а якшо я люблю себе, то люблю і їх. Я є така як є. І ніхто. Ніхто. Ніхто. Не має права оцінювати вашу зовнішність за якимись уявними стандартами. Ніхто", - ділиться роздумами Kruть, та радить своїм шанувальникам сміливо посилати тих, хто говорить їм, що вони "якісь не такі".

Раніше український співак Віктор Павлік розповів про "свій біль на все життя". На другу річницю смерті свого сина артист присвятив йому зворушливу пісню.

Також ведуча і громадська діячка Катя Осадча розповіла про зміну імені, та попередила шанувальників про те, що мріяти слід дуже акуратно, бо іноді мрії дійсно збуваються.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти