StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Де хочу, там і голю": Єфросиніна відреагувала на жарти українського телеведучого

9 серпня 2023, 11:52
2623
Маша Єфросиніна підтримала своє право вибору робити з тілом все, що захочеться і не захочеться.
Маша Єфросиніна відповіла на сексизм
Маша Єфросиніна відповіла на сексизм / Колаж Главред, фото Instagram / mashatfrosinina, скріншот "Мекнув-живіть"

Українська ведуча, волонтер і громадська діячка Маша Єфросиніна поділилася постом, в якому описала, що вона робить з собою і чому вона має на це право.

Відповідним фото телеведуча поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Де хочу, там і голю себе, а не тому, що повинна це для когось робити. Як хочу, так і стрижуся, а не тому, що повинна підходити під чийсь типаж. Який настрій, так і одягаюся, а не так, як повинна одягатися жінка в моєму віці. Коли хочу, тоді і вагітнію, а не тому, що повинна встигнути до певного віку. Не хочу, не вагітнію. Як хочу, так і виглядаю, а не так, як повинна виглядати на чиюсь думку", - пише Маша Єфросиніна, рефлексуючи на недавній скандал, в який потрапив український телеведучий Володимир Остапчук і співак Позитив, які заявили в ефірі шоу "Мекнув-питайте", що дівчата, які не роблять депіляцію, не можуть бути привабливими.

відео дня

На фото - пост Маші Єфросиніної про те, що повинна і не повинна робити жінка:

За словами Єфросиніної, кожна з жінок і є 10 з 10. "І були б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати нам, що щось у нас не так", - каже вона.

"Тому, шановні порадники про те, як повинна виглядати жінка, щоб ви її якось там оцінили, ось моя вам порада - спочатку візьміть сантиметри, і заміряйте собі те, що дуже добре пояснить вам, чому саме там знаходяться ваші мізки. Бо "як має бути" мені може сказати тільки одна людина в цьому житті. Це я САМА", - декларує вона.

Відзначимо, співак Позитив, ведучий Володимир Остапчук і Богдан Буше потрапили в скандал після виходу нового випуску шоу "Мекнув - питайте". В ефірі трійця обговорила тему депіляції у жінок. Зокрема, вони заявили, що їм не подобаються неголені жінки і що, на їхню думку, дівчата, у яких є рослинність на тілі, не можуть бути привабливими.

"Мені взагалі не ок. Я вважаю, що дівчина повинна бути поголена всюди. Естетично мене це коробить. Це ваше життя, але я дивлюся на це і думаю: "ну окей, тоді Карпати в безпеці". Робіть депіляцію, щоб все було добре і красиво, тому що ми теж намагаємося бути красивими", — сказав Остапчук.

Буше в свою чергу додав, що "дівчина без депіляції не може бути 10 з 10", а Позитив пожартував, що таким чином "всім буде тепло".

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна вразила шанувальників граничною відвертістю - у ток-шоу "Дорослі дівчата", вона торкнулася теми вагітності, а вірніше того, що залишається "за кадром".

Раніше Маша Єфросиніна висловилася про свою молодшу сестру, яка раніше була невісткою Віктора Ющенка, а тепер живе в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти