StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний український комік іде до ЗСУ

2 липня 2024, 15:40
350
Андрій Лузан уже озвучив дату, коли планує мобілізуватися.
Андрей Лузан
Андрій Лузан новини - Андрій Лузан йде служити в ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/luzannnn

Український комік і співзасновник гумористичного шоу "Леви на джипі" Андрій Лузан повідомив про свій намір поповнити лави ЗСУ. Артист уже визначився з датою, коли має намір мобілізуватися.

Про це повідомляє Telegram-канал Ліга сміху та гумор в Україні з посиланням на прямий ефір Лузана. Там комік повідомив, що готується до важливого кроку.

"Якщо чесно, закритий акаунт – єдине місце, де я казав про те, що мобілізуюся 6 липня. Я поїхав у тур, щоб просто, перед тим як мобілізуватися, кайфонути від України", - каже артист.

Варто зазначити, що раніше Андрій Лузан зізнавався, що мобілізаційні заходи, яких вживають в Україні під час повномашстабної війни, його вибивають із колії. Однак з часом артисту вдалося прийняти нову реальність.

Дивіться відео коментаря Андрія Лузана про свою мобілізацію:

Хто такий Андрій Лузан?

Андрій Лузан - український комік, актор і ведучий. Учасник гумористичного шоу "Ліга Сміху" та співзасновник проєкту "Леви на джипі". Активно займається волонтерством на користь ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнес - останні новини:

Раніше Марія Яремчук спростувала "батьківство" Олександра Пономарьова - артистам упродовж кількох років приписували роман, тож поява в Марії первістка спричинила в шанувальників ажіотаж.

Також зірка Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс висловилася про майбутнє Олега Винника і Влада Ями в Україні. Як відомо, артисти покинули країну на початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти