StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відрізала: Марія Яремчук спростувала "батьківство" Олександра Пономарьова

1 липня 2024, 20:15
1192
Співачка висловилася про чутки, які стали з'являтися навколо неї та її первістка.
Марія Яремчук
Марія Яремчук новини - Яремчук заявила, що Пономарьов непричетний до її сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/vikatemnova, instagram.com/viva_ukraine_magazine

Українська співачка Марія Яремчук у 2018 році покинула сцену на піку музичної кар'єри. Відтоді артистка з'являється в інформаційному просторі вкрай рідко, проте інтерес суспільства до її персони не згасає.

Наприклад, на початку травня стало відомо, що артистка чекає на дитину. Тоді в пресі з'явилися припущення, що її батьком може бути український співак Олександр Пономарьов - раніше йому приписували непідтверджений роман із Яремчук.

Пізніше стало відомо, що у Марії з'явився син. Дитину та її батька зірка продовжила приховувати. Через якийсь час вагітність і появу дитини у Яремчук, а також причетність до цього Пономарьова, прокоментував зведений брат співачки.

відео дня

Усі ці чутки призвели до того, що Марія Яремчук вирішила порушити мовчання і поставити крапку в плітках про неї та її малюка. Так співачка заперечує, що батьком її первістка є Олександр Пономарьов. "Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають: "А де Саша, це правда?" Аж незручно перед жінкою Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!" - написала обурена артистка у своєму блозі в Instagram.

Марія Яремчук
Марія Яремчук новини - Яремчук заявила, що Пономарьов непричетний до її сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/m_yaremchuk

Також Марія Яремчук підкреслила, що не підтримує зв'язок з братом, тому не вважає його коментарі про її особисте життя доречними.

Марія Яремчук
Марія Яремчук новини - Яремчук заявила, що Пономарьов непричетний до її сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/m_yaremchuk

Хто така Марія Яремчук?

Марія Яремчук - українська співачка, представниця України та фіналістка пісенного конкурсу "Євробачення 2014", де посіла 6 місце, фіналістка телепроекту "Голос країни". У 2012 році представила Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля-2012" у Росії, де посіла 3-тє місце.
Дочка українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука. У 2023 році Марія Яремчук, як запрошена гостя, виступила на Євробаченні в Ліверпулі.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар зробила несподіване зізнання про те, що вона "стрибнула в гречку", і розповіла про важливі зміни в житті.

Також стало відомо, що співачка Камалія возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром у Лондоні. Артистка відвідала важливий захід у компанії екскоханого.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти