StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Повністю викреслила: дочка Сніжани Єгорової розповіла про матір-путіністку

4 листопада 2023, 13:32
Стася Ровінська живе в США і не хоче мати нічого спільного зі своєю матір'ю.
Ровінська, Єгорова
Ровінська та Єгорова не спілкуються довгий час / Колаж фото УНІАН та Instagram

Стася Ровінська, дочка Сніжани Єгорової, скандальної любительки терориста Путіна, дала інтерв'ю Славі Дьоміну в програмі "Слава+".

Під час розмови, вона розповіла, що не бачить сенсу спілкуватися зі своєю біологічною матір'ю, незважаючи на те, що давно вже її пробачила.

"У мене вже немає образи. Я просто не хочу спілкуватися і мати ніяких справ. Просто не хочу. У мене немає образи, але навіщо мені себе переламувати, щоб шукати якісь шляхи, шукати щось хороше, "тому що це мама". Я не хочу цього робити. Ця людина не заслуговує на увагу. Я її повністю викреслила", - сказала Ровінська.

Вона також повідомила, що її мати як і раніше знаходиться в Туреччині.

"Вона в Туреччині з дітьми знаходиться. Іноді я навіть натрапляю на її Telegram-канали, де вона якусь єресь пише. Але це дає мені навіть більше розуміння про цю людину, що там трохи ку-ку, тому що там Сталін – герой, Путін – герой. Іноді таке навіть смішно подивитися", - розповідає Рівненська.

За її словами, їй шкода, що у неї немає нормальних відносин, як з нормальною людиною.

"Так, звичайно, мені б хотілося, як дитині моїй внутрішній, але у мене зараз настільки фокус на моїх власних дітях. Вже немає часу рефлексувати, наскільки я бідна-нещасна була в дитинстві", – пояснила Ровінська.

Нагадаємо, раніше Стася Ровінська вже розповідала про те, чи спілкується зі своєю матір'ю, пособницею терористів і окупантів.

Українська телеведуча і актриса Стася Ровінська відверто розповіла, що вважає свою матір, ведучу Сніжану Єгорову, яка підтримує президента-агресора РФ Володимира Путіна, "нікчемним створінням".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти