StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нікчемне створіння: дочка Сніжани Єгорової знову згадала про свою матір

14 вересня 2022, 17:36
Актриса відкрито зневажає свою матір не тільки через її позиції, а й через ставлення до себе.
Нікчемне створіння: дочка Сніжани Єгорової знову згадала про свою матір
Скріншот YouTube

Стася Ровінська, дочка "путіністки" Сніжани Єгорової, яка переїхала до Туреччини і ховається там, назвала свою матір "нікчемним створінням".

Відповідаючи на питання про те, чому її мати зайняла проросійську позицію у війні проти України, дочка Єгорової каже, що їй немає ніякого виправдання. "Можливо, це можна було б якось виправдати, якби не було війни. Але у всьому є якась грань, але коли людина вже мчить і переходить її, але немає ніяких виправдань. Для мене вона нікчемне створення. Не можу і не хочу шукати ніяких виправдань", - заявила дочка Єгорової.

Молода жінка також порівняла свої стосунки з матір'ю з токсичними і назвала її абьюзером. На її думку з будь-яких токсичних відносин потрібно виходити, навіть якщо це твоя мати. Ровинская вказала на хейт з боку передплатників, але вона не бачить нічого особливого в припиненні відносин зі своєю матір'ю.

"Я дуже строго виховувалася. Мама дуже сувора. Я, наприклад, боялася повертатися додому. Я пам'ятаю, що я приходила, ми жили в приватному будинку, і я знала, що якщо мамина машина стоїть, то вона вдома. І якщо вона стояла, то я вже готувалася... Це могло бути що завгодно. Ну, просто така атмосфера неприємна. Вона така людина. Ти живеш в постійній напрузі, ти постійно в чомусь винна. Це складно, коли не можеш розслабитися навіть у себе вдома", – поділилася Ровінська.

Нагадаємо, раніше Стася Ровінська зізналася, що їй стало "легше дихати" після повного розриву стосунків з матір'ю ‒ скандальною шоувумен і закоренілою путіністкою Сніжаною Єгоровою. В словами дівчини, вона перестала спілкуватися з одіозною матір'ю ще за рік до початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну.

"Перестала з нею повністю спілкуватися за рік до війни. Просто не говорила про це. Це тягнулося все моє життя. Просто знайшла, нарешті, в собі сили це припинити", ‒ каже Ровінська.

Дівчина зазначила, що її нітрохи не засмучує ситуація, що склалася. Більш того, вона рада, що врешті-решт змогла позбутися від стану жертви і перемогти саму себе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти