StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Майже всі за війну: "хороші росіяни" обрали улюблених виконавців

1 листопада 2022, 16:14
У зірковому списку "улюблені" виконавці Кремля і нафталінові російські поп-виконавці.
Микола Басков
Микола Басков / скріншот

Громадяни терористичної держави Росія, яка вже багато місяців бомбить Україну і вбиває її мирних жителів, взяли участь в опитуванні, де вибрали своїх улюблених виконавців.

Так, Всеросійський центр вивчення громадської думки розпитав громадян, кого зі співачок російської естради вони б назвали найкращою в цьому році.

14% віддали свій голос за Поліну Гагаріну, яка виступає на пропагандистських концертах і всіляко підтримує військове вторгнення РФ в Україну.

відео дня

Правда, на другому місці опинилася Алла Пугачова. Ця співачка висловилася проти війни, відверто назвала це все геноцидом і покинула Росію. На третьому місці по любові росіян, розташувалася "путіністка" Валерія. Вона разом зі своїм чоловіком Йосипом Пригожиним також підтримують терориста Путіна і всі його злодіяння щодо України.

А ось найкращим співаком 2022-го, на думку громадян, став Олег Газманов (14%). Цей путінський блазень мало не наздогнав "метра" патріотичної російської пісні, співака Shaman (Ярослав Дронов). Він отримав 13% голосів і любов російських любительок попси зі "скрепним" ухилом.

Закриває трійку лідерів "достойний" персонаж, боягузливий кремлівський співак Микола Басков (9%).

А ось ще один посіпака і головний павич російської естради, що обожнює ображати людей, Філіп Кіркоров, опинився на четвертому місці.

Нагадаємо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який, як і багато російських артистів, підтримує війну в Україні, потрапив у черговий скандал.

Співак в черговий раз не стримався і образив журналістку, яка задала йому неприємне запитання.

Інцидент трапився за лаштунками великого концертного залу "Жовтневий" в Санкт-Петербурзі. Втомленого я явно роздратованого артиста" зловили " журналісти для Експрес-інтерв'ю.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти