StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому Аффлек і Лопес продають маєток за 60 млн доларів: ЗМІ розповіли

12 червня 2024, 04:00
173
Зіркова пара - Дженніфер Лопес і Бен Аффлек - придбала елітну нерухомість тільки 2023 року. І ось тепер уже зібралися її продавати.
Лопес, Аффлек
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес продають свій особняк у Беверлі-Гіллс / колаж фото ua.depositphotos.com

Стало відомо, чому насправді зіркова пара - акторка/співачка Дженніфер Лопес та актор/режисер Бен Аффлек - виставили на продаж маєток у Беверлі-Гіллз, у якому вони живуть разом із червня 2023 року. Про це пише американський портал People.

Причому, як кажуть інсайдери, подія сталася після того, як Лопес скасувала своє концертне турне "This Is Me..." - мовляв, вона бере відпустку, щоб бути зі своїми дітьми, сім'єю і близькими друзями.

Але є інформація, що ініціатором продажу особняка став саме Аффлек.

відео дня

"Зрештою, Бен повинен захистити себе, і тому він ініціював цей крок", - розповідає інсайдер.

Лопес і Аффлек купили особняк в елітному районі Лос-Аджелеса за 61 млн доларів США навесні 2023 року. У ньому 12 спалень, 24 ванні кімнати, гараж на дюжину автомобілів і басейн, а також спортивний комплекс із майданчиками для гри в баскетбол, тренажерна зала і боксерський ринг.

3456
Інфографіка, Лопес

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка і талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек новини

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Лопес довго перебували у стосунках і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

У середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну доньку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) як гендерно нейтральну особистість.

У серпні позаминулого року пара офіційно одружилася, але у 2024-му році ЗМІ почали активно писати, що він тріщить по швах - через занадто різні погляди на життя подружжя.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти