Переможниця Топ-моделі по-українськи Таня Брик хотіла кинути проект

23 грудня 2020, 13:41
Переможниця шоу Супер топ-модель по-українськи Таня Брик зізналася, що хотіла кинути шоу задовго до фіналу.
Таня Брик
Таня Брик / Новий канал

Фінал шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 пройшов 21 грудня. У ньому вперше були відразу три учасниці, але перемога дісталася Тані Брик.

Дівчина поділилася планами на майбутнє, і зізналася, що думала про те, щоб піти з шоу в інтерв'ю Новому каналу, який надав його Главреду.

Як змінилося життя Тані Брик через два місяці після закінчення проекту, і чи встигла вона витратити призовий фонд - читайте в матеріалі.

відео дня

Таня Брик - життя після перемоги

"Я досі (!) не можу повірити, що перемогла, тому й дискомфорту не відчувала. Чесно кажучи, - додала дівчина, - приховувати результати фіналу було нескладно - мені дуже хотілося тримати інтригу до кінця, подивитися, як на фінальний випуск відреагують друзі. І ще було забавно слухати їхню думку з боку про мене і всіх інших учасниць Супер Топ-моделі по-українськи".читайте такожТаня Брик-біографія , особисте життя і модельна кар'єра

Таня Брик - куди витратила виграні 300 тисяч гривень

"Поки ні, і найближчим часом не збираюся. Всі зароблені, в тому числі і за перемогу в проекті гроші я відкладаю — хочу накопичити на власну квартиру. Тому відразу після зйомок почала дуже багато працювати", - поділилася переможниця..

Таня Брик - хотіла покинути Супер Топ-модель по-українськи

"Коли на проект повернулася Даша Майстренко. Тоді у мене просто опустилися руки, я вбила собі в голову, що її тягнуть, і вона обов'язково переможе. Але потім мені вдалося зібратися з думками і битися до останнього. Якщо йти, то переможницею", - каже Таня Брик.

Супер топ-модель по-українськи 2020
Супер топ-модель по-українськи 2020 - фінал / Новий канал

Таня Брик - найцінніша порада експертів

"Під час зйомок соціального ролика з Машею Єфросиніною мені сказали: потрібно любити і поважати себе. Саме в той момент було важливо почути ці слова від експертів - вони допомогли не тільки перемогти, але і багато переосмислити в житті", - сказала вона.

Таня Брик - плани на майбутнє

Після фіналу Таня отримала можливість співпрацювати з організацією Ла Страда в Україні, яка допомагає людям у важких соціальних ситуаціях, при насильстві і після трагедій.

"На 2021 рік величезні плани щодо проектів, пов'язаних з боротьбою з гендерним та домашнім насильством. Поки що не можу говорити про модельну роботу в інших країнах, тому що кордони закриті, але в будь-якому випадку поки що продовжу працювати в Україні. Крім того, я почала займатися соціальними проектами — отримала сертифікат від громадської організації "Ла Страда-Україна", і тепер можу допомагати людям, постраждалим від домашнього насильства", - зізналася дівчина.

Всі випуски шоу Супер топ-молель по-українськи вийшли на Новому каналі. Дивитися їх можна онлайн на телепорталі і на ютуб Нового каналу. Огляди читайте на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти