StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кепські справи: актриса Марго Роббі вийшла в сльозах з будинку своєї подруги Кари Делевінь

16 вересня 2022, 10:21
7678
Повідомляється, що у актриси великі проблеми зі здоров'ям і пов'язано це з наркотиками.
Кара Делевінь
Кара Делевінь / marieclaire.com

Папараці підловили американську актрису Марго Роббі в той момент, коли вона в сльозах виходила з дому своєї подруги, моделі Кари Делевінь. Актриса не стримувала сліз і виглядала дуже растроенной.

Як повідомляє Page Six, шанувальники зірки припускають, що виною всьому дивна поведінка моделі, яку вона демонструє останнім часом.

У березні супермодель була помічена "сильно п'яною" на вечірці в Нью-Йорку.

відео дня

Фото можна подивитися тут.

Потім, у травні, коли вона відвідала Met Gala, користувачі соціальних мереж відзначили, що вона "смикалася "і" тремтіла " на червоній доріжці.

Пізніше в тому ж місяці Делевінь відвідала церемонію вручення музичних нагород Billboard Music Awards з Меган ті Сталліон і знову здивувала громадськість, коли грайливо задерла сукню реп-співачки.

Зовсім недавно зірка викликала галас через свою дивну поведінку в аеропорту Ван-Найс, де її бачили дуже нервовою і без взуття. Вона також не з'явилася на цьому тижні на Нью-Йоркському тижні моди, яку вона повинна була відвідати.

Представники Делевінь не відповіли на прохання Page Six прокоментувати стан здоров'я моделі. Однак багато хто пов'язує її стан з наркотичною залежністю.

Нагадаємо, раніше Інна Воронова, дружина Юрія Чернецького, якого нещодавно затримали прямо в центрі Києва за підозрою в торгівлі наркотиків, дала клич в Instagram, щоб зібрати для свого чоловіка 4 мільйони гривень і його випустили під заставу.

"Не маю права мовчати. І хочу почати з того, що якби було правдою те, про що пишуть, у нас було б море грошей, і я б в перший день (ви знаєте, як я люблю Юру) його б викупила", - заявила Воронова в сторіз.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти