StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пластика і ритм: як танцює дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта

6 червня 2022, 17:47
Дівчина відмінно рухається.
Пластика і ритм: як танцює дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта
Фото Instagram

16-річна дочка голлівудських суперзірок Анджеліни Джолі і Бреда Пітта Шайло продовжує підкорювати хіп-хоп-індустрію. Так, дівчина продемонстрували свої танцювальні рухи під хіт Еда Ширана Shivers в новому відео, яке відразу ж розлетілося по мережі.

Як пише "Фокус", Шайло вміло рухається в такт разом з двома іншими дівчатами під час уроку танців. На ній-повністю чорний спортивний костюм з відповідними кросівками, а волосся зібране в пучок.

За словами інсайдерів, танці- "головна любов Шайло прямо зараз", і"вона дійсно хороша в цьому".

відео дня

читайте такожАнджеліна Джолі носить кільце з картою України

"Шайло є типовим підлітком, і вона виражає себе різними способами. Їй подобається, що вона може відчувати музику, відпускати і бути вільною, що дуже важливо. Їй подобаються всі стилі танцю, але найбільше їй подобаються хіп-хоп і фрістайл", – кажуть знайомі дівчата.

Що стосується її знаменитих батьків, то 58-річний Бред і 46-річна Анджеліна "вражені" танцювальними здібностями Шайло і "вони дуже пишаються".

Нагадаємо, раніше голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі, яка навесні приїхала до військового Львова, засвітила кільце з картою України. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти