StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Співак Alekseev не відмовлятиметься від російських пісень

23 лютого 2023, 14:35
287
Він згадав рядки російською мовою, які можна віднести до сьогоднішніх реалій.
Співак Alekseev не відмовлятиметься від російських пісень
ALEKSEEV фото Instagram

Український співак Alekseev повідомив, що не збирається відмовлятися від свого російськомовного репертуару.

Про це він розповів в інтерв'ю UA24. Тим часом, він сподівається, що його "зрозуміють і пробачать", адже підтримав-то він за фактом Україну у війні з терористичною Росією і обіцяє російською більше не писати.

"З цього моменту і назавжди пісні російською я вже писати не буду. Але ті композиції, які полюбила багатомільйонна публіка і які розуміють в Казахстані, Литві, Латвії, Естонії і дуже багатьох містах, де є наша діаспора і російськомовні люди, які не підтримують цю ганебну війну схибленого на крові, таких людей теж дуже багато", – зазначив він.

відео дня

Alekseev лукавить, інтегруючи деякі рядки з пісень в сьогоднішні реалії. Він зазначив рядки: "Убий мене потім, но только не сейча " і "Они думали, мы упадем, океанами стали, мне это нравится, нравится". В принципі, дані відрізки композицій можна інтерпретувати під різні події, навіть про падаючий метеорит (цього тільки не вистачало - авт.) або землетрус у Туреччині.

"Всі, хто мене знають, знають абсолютно точно, яку сторону я прийняв у цій війні. Думаю, питань з цього приводу ні в кого не буде", – підсумував артист.

Нагадаємо, раніше на російському шабаші в Лужниках, де виступили прокремлівські артисти і Путін, заспівали пісню "Пливе кача" українською мовою.

Пісня росіян Акіма Апачева і Дар'ї Фрей називається так само, як українська народна пісня, але була зіпсована варіантом виконання і своєю суттю.

У ній від імені російських військових автори звертаються до полоненого українського військового, називаючи його "Іродом".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти