StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пенсійний фонд РФ судиться з Вірою Брежнєвою за немислимий борг

22 березня 2024, 03:00
У країні-агресорі ексВІА Гру вкотре намагаються очорнити.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва заборгувала Пенсійному фонду росії / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Співачка Віра Брежнєва хоч і була популярною в країні-окупанті, після початку повномасштабної війни покинула рф і більше туди не поверталася. Там досі не можуть пробачити артистці це рішення, і намагаються втягнути її в різні скандали.

Приміром, нещодавно у ЗМІ країни-агресора з'явилася новина про те, що Пенсійний фонд росії подав на Віру Брежнєву, як колишнього приватного підприємця, до суду через борги з податків.

У рф у співачки був бутик жіночого одягу Myseasons. Її партнером по бізнесу була дизайнерка Ханна Хмельова, яка вийшла з ТОВ після того, як Брежнєва виїхала з країни-окупанта. Борги, які значилися за бутиком, лягли на плечі Брежнєвої.

відео дня

Тепер на ексВІА Гру можуть очікувати судові розгляди з питань податкових нестач. Однак сума боргу, який хочуть стягнути з артистки, наштовхує на думку про те, що питання тут зовсім не в грошах, а в черговій спробі принизити Брежнєву публічно. Віра Брежнєва не сплатила податки в розмірі 500 рублів (приблизно 211.55 грн - прим. редактора).

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Раніше українська співачка Марія Бурмака поділилася рідкісними знімками єдиної дочки Ярини, яка, за словами артистки, "тріпала їй нерви". На щастя, зараз їхні стосунки налагодилися.

Також ведуча Лілія Ребрик показала, як її з третьою донькою з пологового будинку зустрічали. Також вона залишила для своєї маленької Аделіни зворушливе напуття на довге життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти