StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дика сімейка": Ребрик показала, як її з донькою з пологового будинку зустрічали

21 березня 2024, 12:50
Лілія Ребрик дала своїй донечці ніжне і добре напуття на її довге-довге життя.
Лілія Ребрик із донькою
Лілія Ребрик показала виписку з пологового будинку після третіх пологів / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик нещодавно поповнила ряди багатодітних мам - у неї народилася третя донька. Дівчинці вона з чоловіком, танцюристом і хореографом Андрієм Диким, обрала незвичайне ім'я - Аделіна. Батьки називають дитину скорочено - Адель.

Тепер стало відомо, що Ребрик і дочка вже почуваються досить добре, щоб покинути пологовий будинок і поїхати додому. На урочисту церемонію виписки привітати ведучу, її чоловіка і старших доньок прийшли не тільки члени сім'ї, а й друзі та колеги.

Зворушливими кадрами Лілія поділилася у своєму блозі в Instagram. Близькі сім'ї Диких були дуже раді привітати дитину з початком її життєвого шляху.

відео дня

"Вчора був такий емоційний день: тебе зустрічали з весняними квітами, з посмішками, сміхом. Тобі бажали щастя і миру, а нам - терпіння. І я впевнена, все обовʼязково здійсниться, бо ж ми тепер - велика, дружня команда. І в нашій дикій сімейці - один за одного горою! Рости, донечко, будь щасливою! Пізнавай світ і люби життя. В нас попереду - дуже-дуже довга щаслива дорога", - підписала щасливі кадри Лілія Ребрик.

Хто така Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик - українська телеведуча та акторка. Заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким (у шлюбі з 2011 року). Пара познайомилася на шоу "Танці з зірками". У сім'ї Ребрик і Дикого зростає троє їхніх спільних доньок - Діана (2012), Поліна (2018) і Аделіна (2024).

Раніше українська співачка Аліна Гросу іронічно відповіла, чому приховує обличчя нового чоловіка, про весілля з яким вона не планувала говорити публічно.

Також колумбійська співачка Шакіра зізналася, на які жертви пішла заради невірного ексчоловіка, іспанського футболіста Жерара Піке. Пара була разом 11 років, і має двох спільних синів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти