StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пенсіонерка і домогосподарка": путіністка Лоліта "зарюмсала" зі шваброю в руках

29 грудня 2023, 13:26
Лоліта Мілявська, яка народилася в Мукачеві, мабуть, марно намагається повернути собі популярність і прихильність Кремля.
Лоліта, швабра
Лоліта марно намагається повернути собі прихильність Кремля / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Скандально відома попспівачка і путіністка Лоліта Мілявська (яка народилася, до речі, в Мукачеві на Закарпатті) награно "посипає голову попелом" ‒ мабуть, марно намагаючись повернути собі популярність і прихильність Кремля, яку вона втратила через свої витівки на "голій вечірці" блогерки Анастасії Івлєєвої. Там Лоліта повзала рачки і вельми в вульгарному вбранні.

Як і багато інших учасників всього дійства типу Кіркорова або Білана, путіністка поплатилася за свої дії скасуваннями концертів напередодні Нового року (а вони зазвичай оплачуються за подвійною ціною). У своїх соцмережах Лоліта зізналася, що тепер буде звикати до ролі домогосподарки і пенсіонерки.

Лоліта, швабра

"Все від Бога. Я так давно не прибирала квартиру, що вона написала в небесну канцелярію, щоб мене позбавили концертної роботи. Я пенсіонерка і звикаю бути домогосподаркою. А ще незабаром весна, кущі потрібно підрізати", - написала вона з плаксивою інтонацією.

відео дня

Нагадаємо, раніше Івлєєва піддалася критиці з боку актора Станіслава Садальського. У новому фільмі колишня ведуча "Орла і рєшки" знялася в оголеній сцені. Садальський, побачивши гру Івлєєвої, завівся і поскандалив.

Також ми писали, що Івлєєва, яка раніше відмовилася коментувати військове вторгнення Росії в Україну, намагається жити минулим життям. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала провокаційне фото у відвертому вбранні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти