StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Панін покаявся перед Пугачовою та Галкіним

28 квітня 2022, 09:48оновлено 28 квітня 2022, 11:37
2132
Паніна обурило висловлювання Симоньян.
Олексій Панін
Олексій Панін вирішив публічно вибачитися / Instagram

Скандальний російський актор Олексій Панін вирішив публічно попросити вибачення у артиста Максима Галкіна і його дружини Алли Пугачової.

Стимулом для нього стало висловлювання російської пропагандистки Симоньян, яка в ефірі телеканалу "Росія-1" назвала Галкіна геєм, який "одружився на літній жінці для збагачення".

читайте такожСобчак розповіла, чим для Галкіна обернеться висвітлення правди про війну в Україні

відео дня

За словами Паніна, яке він розмістив на своєму телеграм-каналі, йому соромно за свої слова. Оскільки конфлікт був публічним, вибачаться Панін вирішив також публічно.

Панін покаявся перед Пугачовою та Галкіним

"Мені дуже соромно, що я колись дозволив собі на адресу Максима сказати те, що я не повинен був говорити. І на адресу Алли Борисівни Пугачової. Алла Борисівна-велика жінка, і я не за яких умов не мав права дозволяти собі такі слова... Мені дуже соромно, але у мене були на те підстави. Принаймні, тоді я так вважав. Максим, як мені здається, дуже невдало пожартував... Мені здавалося, що Максим з його освітою та інтелектом не мав права падати до рівня цих хейтерів", – зазначив актор.

Панін вирішив вибачитися після висловлювання Симоньян, яке обурило актора. "Маргарита Симоньян - не буду говорити, що я думаю про це громадянку – публічно облила брудом Максима Галкіна. Вірніше, вона думала, що облила брудом Максима, а насправді облила брудом себе. Все це вона зробила в ефірі федерального каналу в програмі такого ж персонажа Володимира Соловйова", – прокоментував артист.

Нагадаємо, що шоумен Максим Галкін одним з перших серед російських знаменитостей прокоментував війну в Україні.

Через підтримку нашої країни гуморист потрапив до списку заборонених артистів в Росії, його концерти скасовують і хочуть позбавити нагород і звань. Також з Галкіним стали розривати рекламні контракти, розповів Андрій Данилко.

В останньому своєму зверненні він прямо звинуватив Росію в цинічному ракетному ударі по Одесі і злочинах в Бучі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти